Főoldal Sorozatok Teljesen leálltak az élőszereplős Pindúr pandúrok-sorozat fejlesztésével a Warner Bros. TV-nél
Sorozatok

Teljesen leálltak az élőszereplős Pindúr pandúrok-sorozat fejlesztésével a Warner Bros. TV-nél

Egyik televíziós társaság sem kér a Pindúr pandúrok élőszereplős feldolgozásából.

208
Pindúr pandúrok

Több mint két éve már annak, hogy bejelentették a nagysikerű rajzfilmsorozat, a Pindúr pandúrok élőszereplős feldolgozását. A forgatások 2021 tavaszán kezdődtek, de hamar kiderült, gond van a pilottal, ezért már az első résznél leállították a kamerákat. Akkor a csatorna főnöke cáfolta, hogy komoly gond miatt kell átírni a forgatókönyvet és újraforgatni az első részt.

Eltelt két év, és még semmi sem készült el a sorozatból, és most már biztosra vehető, hogy miután a The CW leállt az élőszereplős Pindúr pandúrok című sorozatának fejlesztésével, a sorozat hivatalosan is halott. A TVLine szerint a Warner Bros. TV nem fejleszti tovább a sorozatot. Májusban jelentették, hogy a The CW visszaadta a sorozatot – a tervezett Arrowverse spinoffal, a Justice U-val, az Archie Comics által inspirált Jack Changgal és a női főszereplő Zorro rebootjával együtt – a saját stúdióiknak, és így a stúdióknak ezután lehetőségük lesz arra, hogy továbbfejlesszék azokat. Egy halvány remény volt a Pindúr pandúrokra, de a mostani jelentés értelmében ennyi volt a lányok élőszereplős bemutatkozásának.

Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozás évekkel a rajzfilm eseményei után játszódott volna, vagyis a sorozat inkább egy folytatásnak készült. A három szupercsaj felnőtt, s a kiábrándult huszonéves lányok azt nehezményezik, hogy nem volt gyerekkoruk, mert idejük nagy részében bűnözők ellen harcoltak. Most azonban egy új fenyegetés miatt újra meg kell tanulniuk csapatban dolgozni. Sziporka, a Pindúr Pandúrok vezetője elfojtott szuperhős-traumától szenved, ami miatt szorongva, magányosan él. Eközben Puszedli még mindig olyan sziporkázó karakter, mint régen volt. Mind Sziporka, mind pedig Csuporka esetében a külső mögött egy titkos személyiség húzódik meg, amelyek más fényben tüntetik fel őket, ahogy megismertük őket a rajzfilmekben.

A Pindúr pandúrok utolérte volna Blossomot (az Agents of SHIELD szereplője, Chloe Bennet, aki később távozott a sorozatból), Bubbles-t (a Descendants szereplője, Dove Cameron) és Buttercupot (a Broadway színésznője, Yana Perrault), akik egykor Amerika aprócska szuperhősei voltak, most azonban kiábrándult huszonévesek, akik neheztelnek amiatt, hogy a bűnüldözés miatt elvesztették a gyerekkorukat. Vajon beleegyeznek-e, hogy újra egyesüljenek, most, amikor a világnak nagyobb szüksége van rájuk, mint valaha? A pilotot leforgatták, mielőtt leállították volna a sorozatot.

Pindúr Pandúrok
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...