Főoldal Sorozatok Chloe Bennet cáfolja a Titkos Invázió pletykáit: „Őszintén szólva azt sem tudom, mi az”
Sorozatok

Chloe Bennet cáfolja a Titkos Invázió pletykáit: „Őszintén szólva azt sem tudom, mi az”

A S.H.I.E.L.D. egyik ügynöke is visszatér a képernyőre?

729
Chloe Bennet

Miután Chloe Bennet otthagyta a Pindúr Pandúrok élőszereplős sorozat forgatását, a rajongók azon kezdtek tanakodni, hogy mi állhat a döntés hátterében. Végül arra jutottak, valószínűleg az egyik Disney+ projekt miatt távozott. Még tavaly jelentették be, hogy a Titkos Invázió történetét is feldolgozza a Marvel Studios, amivel kapcsolatban most szóbahozták a színésznőt is.

Chloe Bennet nyár elején váratlanul távozott a The CW csatorna Pindúr Pandúrok feldolgozásának pilot forgatása után, miután annyira rosszul sikerült az első rész, hogy az amerikai csatorna leállította a forgatást, és teljesen átíratja a sorozat forgatókönyvét. Nem sokkal később jött a meglepő hír, hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatból ismerős Chloe Bennet távozott. Ezután kaptak szárnyra olyan hírek, hogy a Marvel Studios kérésére mondott le a Pindúr Pandúrok egyik főszerepéről, hogy csatlakozzék a Titkos Invázió adaptációhoz, amiben újra eljátszhatja Daisy Johnson szerepét, azaz Quake-et.

Túl szép lenne, ha igaz legyen. Bennet a napokban reagált a pletykákra. Több száz rajongói üzenetet kapott a pletykák után, és szeretett volna véget vetni a találgatásoknak. Elmondása szerint az igazság nem ez, nem azért távozott, hogy részt vegyen a Disney+ projektben, és valójában még azt sem tudja, hogy mi is az a sorozat.

Semmilyen formában nem vontak be vagy vagyok érintett, akárcsak egy picit is a Titkos Invázió című Marvel-témában. Őszintén szólva azt sem tudom, mi az.

Chloe Bennet

Több alkalommal is cáfolta a pletykákat, hogy csatlakozna a Marvel Moziverzumhoz. Korábban nem foglalkozott ezekkel a pletykákkal, mert abban bízott, hogy idővel majd minden elmúlik, és az emberek túllépnek a témán.

Talán minden elmúlik, de nem így van. Eljutottunk arra pontra, hogy minden nap több száz üzenetet kapok a témával kapcsolatban, és most már személyesen is megkeresnek – ma a Target üzletben a tamponok során volt egy kicsit kellemetlen – ezért úgy gondoltam, hogy tisztázom a helyzetet. Nekem semmi közöm ehhez. Sajnálom, hogy ezzel ezt a hírt kell közölnöm veletek, de remélhetőleg ezzel ez a dolog lezárult.

Chloe Bennet

A S.H.I.E.L.D. ügynökei hivatalosan nem része a Marvel Moziverzum kánonnak, és a Marvel Studios és a Disney is igyekszik távol tartani magát minden korábbi Marvel alkotástól. Bár a WandaVisionben ennek az ellenkezőjét láttuk, hogy a 20th Century Fox érában készült X-Men-filmek egyik karakterét visszahozták, sőt, rebesgetik, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában visszahozza az X-Menek vezetőjét, de hivatalosan nem erősítették meg.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei

És akkor ott van még a Pókember: Nincs hazaút is, amiben úgyszintén visszatérnek a korábbi filmek gonosztevői. A Sony Pictures és a Marvel Studios univerzumai között is kezd elmosódni a határ, de nehéz megmondani, hogy mit tartogat a jövő. Talán nem is annyira légbőlkapott felvetés, hogy a Netflix gyártású korábbi sorozatok főszereplői visszatérhetnek a jövőben, és köztük akár A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismerős Chloe Bennet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.