Cloverfield

Megvan a Cloverfield 3. címe?

A stábból valaki idő előtt lelőtte a poént, és LinkedIn profilon frissítés közben elárulta a Cloverfield franchise harmadik darabjának címét.

A stábból valaki idő előtt lelőtte a poént, és LinkedIn profilon frissítés közben elárulta a Cloverfield franchise harmadik darabjának címét.

A sorozatos halasztások mellett nagy titoktartás előzi J.J. Abrams producer harmadik Cloverfield-film bemutatóját, aminek még a címét sem árulták el a nagyérdeműnek. Ám most úgy tűnik, hogy mégis fény derült a címre. A legénység egyik tagja nem volt elég körültekintő, és miután frissítette a LindedIn profilját, kitette a Cloverfield 3 címét is.

Ray Xu, a világításért felelős ember a következő címet adta hozzá profiljához:

Cloverfield Station

Ha megnézzük, hogy az előző két film milyen címet kapott (Cloverfield, Cloverfiled Lane 10), akkor jó eséllyel tényleg ez lehet a film hivatalos címe, de azért várjuk meg a bejelentést. A Paramount Pictures többször is elhalasztotta már a film bemutatóját – egy éve készültek bemutatni, de akkor 2017 októberére tolták a bemutatót, míg végül a 2018 április lett a végleges dátum -, amit hamarosan egy előzetes előz meg.

A korábban God Particle névre hallgató alkotás középpontjában egy csapat űrhajós lesz, akik a Nemzetközi Űrállomáson tesznek szolgálatot, és akiknek szembesülniük kell azzal, hogy a Földnek nyoma veszett, miután baleset következett be egy részecskegyorsító kísérlet során. Főszerepben Gugu-Mbatha Raw, David Oyelowo, John Krasinski, Elizabeth Debicki, Chris O’Dowd, Ziyi Zhang és Daniel Brühl lesz látható.

Total
0
Shares
Previous Article
Tomb Raider

Új Tomb Raider TV Spot - Nem vagyok én szuperhős!

Next Article

KRITIKA: Három óriásplakát Ebbing határában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!