x
Előzetesek

Új Tomb Raider TV Spot – Nem vagyok én szuperhős!

Az akciódúsra sikerült második Tomb Raider előzetes után a Warner Bros. újabb videót adott ki az érkező játékadaptációhoz.

  • Publishedjanuár 22, 2018

Az akciódúsra sikerült második Tomb Raider előzetes után a Warner Bros. újabb videót adott ki az érkező játékadaptációhoz.

Az amerikaifutball AFC konferencia döntőjének szünetében a Warner Bros. stúdió bemutatta az Alicia Vikander bőrében érkező új Lara Croft-mozifilm tévészpotját, ami a látott képsorok mellett sok újat is tartogat.

A Tomb Raider következő feldolgozásban az ifjú régészkisasszony egy életre szóló kalandra indul: eltűntnek hitt édesapját keresi, mely során a gazfickót alakító Walton Goggins mindent megtesz, hogy megakadályozza Larát tervében.

A filmhez közben megjelent egy hivatalos szinopszis is:

Hét évvel apja eltűnése után a főhőst alakító Alicia Vikander a 21 éves Larát fogja játszani a filmben, aki nem mellesleg Londonban él, és biciklis futárként keresi kenyerét. Lara inkább a főiskolát választotta – már amikor beül az órákra -, mintsem hogy eltűnt apját (Dominic West) keresse. Egy napon azonban úgy dönt, hogy utánajár apja eltűnésének, így felkeresi apja utolsó ismert tartózkodási helyét, ami egy sírhelyszín, valahol Japán partjainál. Hirtelen a tét óriási lesz, csak éles eszére, vak hitére és makacs akaratára számíthat, ha túl akarja élni a veszélyeket. Larának utazása során meg kell tanulnia, hogy miként tolhatja át magát saját határain. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot, akkor rászolgálhat a Tomb Raider névre.

A Tomb Raider hazai bemutatója március 15-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.