x
BREAKING Előzetesek

Megérkezett a Tomb Raider legújabb előzetese

Megnézhetitek az Alicia Vikander-féle Tomb Raider legújabb trailer-ét, egyelőre angol nyelven.

  • Publishedjanuár 19, 2018

Megnézhetitek az Alicia Vikander-féle Tomb Raider legújabb trailer-ét, egyelőre angol nyelven.

A készítők idáig nem vitték túlzásba a marketinget, de most végre megkaptuk a második előzetest is. A trailerben egy kicsi betekintést nyerhetünk Lara múltjába, illetve az apjához fűződő viszonyába és abba, hogy miért is vált azzá aki. Az ő nyomait követve eljut az “Ördög tengernek” nevezett helyre, ahonnan csodával határos módon megmenekül és egy szigetre kerül. Ott találkozik az apja egyik volt régi “ismerősével”, aki rögtön felismeri a köztük lévő hasonlóságot.

Lara hamar szembe találja magát a Trinity nevű szervezettel, aki ellen az édesapja is küzdött és akik egy globális népirtást terveznek. A feladat tehát adott, meg kell állítani őket és nem árt ha közben sikerül életben is maradni, ami a bemutató tanulsága szerint nem lesz egyszerű.

Úgy tűnik, hogy egy eredettörténet féleséget kapunk, látványos zúzással, sok meneküléssel de az Angelina Jolie-féle verzióhoz képest egyelőre sokkal kevesebb fegyverrel, ami így sokkal jobban visszaadhatja a történet alapjául szolgáló játék hangulatát. Az előzetes igen hangulatosra sikerült, a videó alatt pedig a Destiniy’s Child – Survivor című száma, illetve annak egy feldolgozása szól.

A film a magyar mozikba a nemzeti ünnepünkön, március 15-én érkezik.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.