Megérkezett a Tomb Raider legújabb előzetese

Megnézhetitek az Alicia Vikander-féle Tomb Raider legújabb trailer-ét, egyelőre angol nyelven.

Megnézhetitek az Alicia Vikander-féle Tomb Raider legújabb trailer-ét, egyelőre angol nyelven.

A készítők idáig nem vitték túlzásba a marketinget, de most végre megkaptuk a második előzetest is. A trailerben egy kicsi betekintést nyerhetünk Lara múltjába, illetve az apjához fűződő viszonyába és abba, hogy miért is vált azzá aki. Az ő nyomait követve eljut az “Ördög tengernek” nevezett helyre, ahonnan csodával határos módon megmenekül és egy szigetre kerül. Ott találkozik az apja egyik volt régi “ismerősével”, aki rögtön felismeri a köztük lévő hasonlóságot.

Lara hamar szembe találja magát a Trinity nevű szervezettel, aki ellen az édesapja is küzdött és akik egy globális népirtást terveznek. A feladat tehát adott, meg kell állítani őket és nem árt ha közben sikerül életben is maradni, ami a bemutató tanulsága szerint nem lesz egyszerű.

Úgy tűnik, hogy egy eredettörténet féleséget kapunk, látványos zúzással, sok meneküléssel de az Angelina Jolie-féle verzióhoz képest egyelőre sokkal kevesebb fegyverrel, ami így sokkal jobban visszaadhatja a történet alapjául szolgáló játék hangulatát. Az előzetes igen hangulatosra sikerült, a videó alatt pedig a Destiniy’s Child – Survivor című száma, illetve annak egy feldolgozása szól.

A film a magyar mozikba a nemzeti ünnepünkön, március 15-én érkezik.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Gengszterzsaruk

Next Article

Hamarosan érkezik a Tűzgyűrű: Lázadás új trailere

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!