Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Megérkezett a Tomb Raider legújabb előzetese

Megnézhetitek az Alicia Vikander-féle Tomb Raider legújabb trailer-ét, egyelőre angol nyelven.

A készítők idáig nem vitték túlzásba a marketinget, de most végre megkaptuk a második előzetest is. A trailerben egy kicsi betekintést nyerhetünk Lara múltjába, illetve az apjához fűződő viszonyába és abba, hogy miért is vált azzá aki. Az ő nyomait követve eljut az “Ördög tengernek” nevezett helyre, ahonnan csodával határos módon megmenekül és egy szigetre kerül. Ott találkozik az apja egyik volt régi “ismerősével”, aki rögtön felismeri a köztük lévő hasonlóságot.

Lara hamar szembe találja magát a Trinity nevű szervezettel, aki ellen az édesapja is küzdött és akik egy globális népirtást terveznek. A feladat tehát adott, meg kell állítani őket és nem árt ha közben sikerül életben is maradni, ami a bemutató tanulsága szerint nem lesz egyszerű.

Úgy tűnik, hogy egy eredettörténet féleséget kapunk, látványos zúzással, sok meneküléssel de az Angelina Jolie-féle verzióhoz képest egyelőre sokkal kevesebb fegyverrel, ami így sokkal jobban visszaadhatja a történet alapjául szolgáló játék hangulatát. Az előzetes igen hangulatosra sikerült, a videó alatt pedig a Destiniy’s Child – Survivor című száma, illetve annak egy feldolgozása szól.

A film a magyar mozikba a nemzeti ünnepünkön, március 15-én érkezik.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

A brit Királyi Posta bélyegekkel tiszteleg a brit videójátékok előtt

Fonyódi Dávid

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon