Hamarosan érkezik a Tűzgyűrű: Lázadás új trailere

Következzék néhány infó és a magyar nyelvű szinopszis.

Következzék néhány infó és a magyar nyelvű szinopszis.

Az új bemutató várhatóan egy tartalmasabb darab lesz, a maga 2 perc 24 másodperces hosszával, a mozikba pedig az Útvesztő: Halálkúrával egy időben érkezik majd. Természetesen a film érkezéséig nem ez lesz az utolsó trailer, hiszen a februári Super Bowl-on is számíthatunk még egy kedvcsinálóra.

Íme a film magyar nyelvű szinopszisa:

Az egész világra kiterjedő csata a másvilágról érkező szörnyek és az ember által irányított, elpusztításukra készített szuperrobotok között csak bemelegítés volt a most érkező fenyegetéshez képest.

John Boyega alakítja a lázadó Jake Pentecost-ot, a korábbi ígéretes Jaeger pilótát, akinek legendás édesapja az életét adta, hogy biztosítsa az emberiség győzelmét a szörny Kaijuk ellen. Jake abbahagyta a felkészülést és alvilági bűnözőként tengeti mindennapjait, ám amikor egy minden korábbinál megállíthatatlanabbnak tűnő fenyegetés szabadul el a városokban és térdre kényszeríti a világot, újabb esélyt kap hogy éljen apja örökségével. Mako Mori-val (Rinko Kikuchi) együtt száll harcba, aki a háború árnyékában felnőtt pilóták új generációjának vezetője. Ahogy igazságot keresnek az elhullott bajtársaiknak, az egyetlen reményük az lesz, hogy egyesülnek pusztítás növekvő és globális erőivel szemben.

Jake tehetséges riválisa Lambert (Scott Eastwood) és a 15 éves jaeger-hacker Amara (Cailee Spaeny) hatására csatlakozik a PPDC-hez (Pán Pacifik Védelmi Erők), akik csakhamar a hős utolsó családjának számítanak majd. Időközben a Föld valaha volt legerősebb védelmi erejévé válnak, akik látványos és folyton fokozódó helyzetekben kényszerülnek megvédeni a világot.”

A film 2018. április 4-én érkezik a magyar mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett a Tomb Raider legújabb előzetese

Next Article

Hoppá! Megérkezett a Krokodil Dundee 4. részének első trailere

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!