Főoldal Filmek A Tűzgyűrű 3. rész kapcsolódott volna a Godzilla Kong ellen szörnyuniverzumához
Filmek

A Tűzgyűrű 3. rész kapcsolódott volna a Godzilla Kong ellen szörnyuniverzumához

Godzilla a Jaegerek ellen?

762
Godzilla Tűzgyűrű

Akár egy Tűzgyűrű és Szörnyuniverzum crossover is elkészülhetett volna, vallotta be mindezt Steven S. DeKnight rendező. A Tűzgyűrű: Lázadás rendezője egy olyan ötlettel állt elő, ami a két univerzumot kötötte volna össze. De végül le kellett mondani erről a tervről, miután a franchise teljesen vakvágányra siklott.

A franchise két része nem aratott túl nagy sikert a jegypénztáraknál, de ennek ellenére sem nevezhetjük kudarcnak a filmeket. Bár a franchise nem rendelkezik olyan rajongói bázissal, mint mondjuk a Star Wars vagy a Marvel, mégis sokan kiálltak a széria mellett. A Netflix még egy anime rajzfilmsorozatot is készített. A dolgok állása szerint azonban nem túl valószínű, hogy a közeljövőben elkészítenék a harmadik részt az első két mozifilm után.

Ha mégis így tettek volna, s elkészült volna a trilógia befejező része, akkor az valami nagyobb része lehetett volna. A Tűzgyűrű: Lázadás rendezője osztott meg igen ambiciózus terveket a filmről, ami még a Szörnyuniverzumhoz is kapcsolódott volna, amiben olyan filmeket láttunk az elmúlt években, mint például a Kong: Koponya-sziget vagy a Godzilla.

A stúdió azonban nem lelkesedett a felvetésért abban a korai fázisban, de DeKnight elismerte, hogy csak a film végén tett volna arra utalást, hogy ez egy crossover. A direktor nem részletezte a tervet, de arra nem lett volna lehetőség, hogy az egyik résen Godzilla megjelenjen és nekirontson a Jaegereknek. Továbbá leszögezte, hogy csak elméleti síkon létezett ez a film.

Így utólag belegondolva nem tűnik őrült felvetésnek az ötlet, hiszen a Godzilla Kong ellen című filmben a Szörnyuniverzum két legendás óriását eresztik össze. A filmet jövő hónapban fogják bemutatni az HBO Maxon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla x Kong: The New Empire
Filmek

Egy teljesen új Titánt leplezett le a Godzilla x Kong: Az új birodalom merchandise figurája

Kong ellenlábasa után Godzilla is kap egy félelmetes ellenfelet a folytatásban.

Monarch: A szörnyek hagyatéka
Sorozatkritikák

Monarch: A szörnyek hagyatéka 1. évad kritika

A Monarch: A szörnyek hagyatéka mindenért kárpótol, amii hiányzott a mozifilmekből.