Cloverfield

Új bemutatódátumot kapott a harmadik Cloverfield-film

J.J. Abrams harmadik Cloverfieldjére még többet kell várnunk, ugyanis a Paramount Pictures eltolta a februárra tervezett bemutatót.

J.J. Abrams harmadik Cloverfieldjére még többet kell várnunk, ugyanis a Paramount Pictures eltolta a februárra tervezett bemutatót.

A Paramount stúdió megerősítette a ComingSoon.net oldalnak, hogy a Cloverfield-filmsorozat harmadik darabjára többet kell várni, hiszen az eredetileg február 2-ára tett bemutatót április 20-ra tették át. A bejelentésen csak részben lepődtünk meg, hiszen J.J. Abrams új filmje még nem kapott előzetest, és a marketingesek is hallgatnak a filmről – még maga Abrams sem árult el semmit az alkotásról. Mellékesen a filmet eredetileg 2017. február 25-én mutatták volna be, majd eltolták október 17-ére, most pedig már 2018 tavasznál járunk.

A korábban God Particle névre hallgató alkotás középpontjában egy csapat űrhajós lesz, akik a Nemzetközi Űrállomáson tesznek szolgálatot, és akiknek szembesülniük kell azzal, hogy a Földnek nyoma veszett, miután baleset következett be egy részecskegyorsító kísérlet során. Főszerepben Gugu-Mbatha Raw, David Oyelowo, John Krasinski, Elizabeth Debicki, Chris O’Dowd, Ziyi Zhang és Daniel Brühl lesz látható.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Kicsinyítés

Next Article

Ezekkel a kiegészítőkkel még jobban kihasználhatod az okostelefonod

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!