Főoldal Játékok Ezekkel a kiegészítőkkel még jobban kihasználhatod az okostelefonod
Játékok

Ezekkel a kiegészítőkkel még jobban kihasználhatod az okostelefonod

Sokak karácsonyfája alatt lapult egy-egy új okostelefon. Akár kaptad, akár vásároltad, egy biztos: számtalan dolgot csinálhatsz vele! Most 5, rendkívül hasznos kiegészítőt mutatunk be, amelyekkel még többet kihozhatsz a készülékedből.

787

Sokak karácsonyfája alatt lapult egy-egy új okostelefon. Akár kaptad, akár vásároltad, egy biztos: számtalan dolgot csinálhatsz vele! Most 5, rendkívül hasznos kiegészítőt mutatunk be, amelyekkel még többet kihozhatsz a készülékedből:

1. VR szemüveg

Legyen szó akár androidos, akár iOS-t futtató telefonról, egyre növekszik azoknak a programoknak a száma, amelyeket a virtuális valósághoz alkottak meg. Amennyiben ismerősöd érdeklődik a technológiai újdonságok iránt és van már egy újabb típusú okostelefonja (tehát legalább 2016-os készüléke), akkor bátran vásárolj neki egy VR szemüveget. Egy ilyen már 10 ezer forint körüli összegtől elérhető, mi Samsung telefonokhoz a Gear VR-t ajánljuk, míg más típusokhoz például a ConCorde VR Box-ot.

2. Bluetooth hangszóró

Bár kétségtelen tény, hogy egyre jobb hangszórókat építenek a mobilokba, azért van még hova fejlődni. Épp ezért, jó ajándék egy kompakt méretű Bluetooth hangszóró, ami könnyedén megtölt egy kisebb szobát zenével úgy, hogy az ember közben bárhova magával cipelheti. Ha az ismerősöd társasági ember és emellett még zenebolond is, bátran vásárolj neki egy Bluetooth hangszórót. Egy kompakt példány már 20 ezer forinttól megvásárolható.

3. Power Bank

Akárcsak a hangszórók, úgy az akkumulátor-technológiák is folyamatosan fejlődnek, ám még mindig nem tartunk ott, hogy a legtöbb okostelefon 3-4 napon át működjön, sőt! Gyakorlatilag egy-két kivételtől eltekintve egy napos üzemidővel számolhatunk, átlagos felhasználás esetén. Sőt, sok esetben még ez is sok, aki gyakran nyomkodja a telefonját, könnyen szembesülhet már 4-5 óra körül azzal, hogy az akkumulátor hamarosan beadja a kulcsot. Ilyenkor jelent jó megoldást egy mobil akkumulátor vagy power bank, amely gyorsan és hatékonyan feltölti a telefont. Egy ilyen készülék már 5 ezer forinttól elérhető.

4. Lencsék

Sokan nem tudják, de a telefonok gyári kameráját is fel lehet turbózni! Erre jó megoldás egy csíptethető lencse, amellyel például halszem típusú, extra nagyítású vagy széles látószögű képeket is lehet lőni. Ezeknek az eszközöknek a specialistája az OlloClip, a vállalat a népszerű Apple és Samsung mobilokhoz kínálja a lencséit, amelyek közül a legolcsóbb 20 ezer forint körüli összegért vihető haza.

5. Vezeték nélküli töltés funkcióval ellátott tok

A mai sok esetben igen vékony és törékeny okostelefonokat mindenki igyekszik védeni valahogyan, ilyenkor jellemzően egy tok kerül a frissen vásárolt készülékre. Arra azonban már csak kevesebben gondolnak, hogy ennek a toknak nem muszáj pusztán védőeszközként funkcionálnia, hiszen a piacon több olyan, plusz funkcióval is ellátott darabot találunk, amelyek megérik a pénzüket. Mi egy vezeték nélküli töltésre képes darabot ajánlunk. Ezek úgy működnek, hogy a tok alján lévő csatlakozót a telefon USB-portjába kell dugni, majd ezután egy kompatibilis töltőre helyezve máris megkezdődik a töltés. Vagyis nincs több kábel dugdosás, hanem mindig kényelmesen töltheted fel a telefont. Egy ilyen tok ára 10-20 ezer forint között alakul.

Látogass el webshopunkra, ahol most kiemelt kedvezményekkel vásárolhattok Samsung, Huawei és LG androidos okostelefonokat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...