A The Pathless is csatlakozik a PlayStation 5 nyitócímeihez

Egyre impozánsabb a lista.

Még nyáron, egy State of Play epizódban láthattuk legutóbb a The Pathless című játékot, amelyről a mai nap folyamán kiderült, hogy megjelenését úgy igazították, hogy a PlayStation 5 rajtjakor már minden készen álljon.

A hivatalos leírás szerint a The Pathless egy misztikus történet, főszerepben egy tehetséges íjásszal és az őt követő sólyommal. Ezt az alapvetően is érdekes felállást rendkívül stílusos látványvilága teszi igazán érdekessé. Ez egyébként nem csoda, ha figyelembe vesszük, hogy az Abzu mögött álló csapat felel a címért. A dátum bejelentése mellé egy előzetest is csatolt a kiadásért felelős Annapurna Interactive, de sajnos magából a játékból csak néhány képsort láthatunk a videóban.

A The Pathless november 12-én érkezik, és PlayStation 5 mellett PC-n, illetve iOS-en is játszható lesz. Előbbin az Epic Games Store exkluzív címeként kell majd keresnetek, utóbbin az Apple Arcade kínálatában. Külön öröm, hogy a jelen konzolgeneráció közönsége sem marad ki a mókából, ugyanis PlayStation 4-re is megjelenik a fent említett napon.

Total
0
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

A Marvel Studios rákapcsolt, mert a Pókember 3. forgatására már ősszel sor kerül

Next Article
Tomb Raider

Jövő év elején kezdik Alicia Vikander főszereplésével a Tomb Raider folytatás filmezését

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!