Főoldal Filmek J.J. Abrams Cloverfield Movie-ra keresztelte a God Particle filmet
Filmek

J.J. Abrams Cloverfield Movie-ra keresztelte a God Particle filmet

J.J. Abrams nem csak átkeresztel, de októberre is eltolta harmadik Cloverfield-jét.

931

J.J. Abrams nem csak átkeresztel, de októberre is eltolta harmadik Cloverfield-jét.

A Paramount Pictures és J.J. Abrams Bad Robot produkciós cége nyolc hónappal későbbre tolta a sci-fi-thriller harmadik részét, a God Particle-t, ami rögtön új filmcímet is kapott, és már tudjuk, hogy ő lehet a harmadik Cloverfield mozi; a Cloverfield Movie néven jegyzett film bemutatójára 2017. október 27-én kerül sor.

A Paramount csütörtökön elárulta, hogy Abrams szörnyes filmje 2017-ben fog érkezni, és a rajongók nagy örömére IMAX-ben mutatják be. A film sztorija a közeli jövőben játszódik majd, középpontjában egy csapat asztronautával, akik szolgálatot tesznek az űrállomáson, miközben egy szörnyű felfedezést tesznek, s élet-halálharcot vívnak az életben maradásért, miközben nem tudják eldönteni, mi valós, és mi képzelgés.

Februárban a producer és a stúdió közösen jelentette be, hogy a God Particle filmet 2017. február 24-én szeretné bemutatni a közönségnek, ám a stúdió csütörtöki napon azt mondta, hogy a filmet törölték a tervezetből.

Várjuk a további részleteket, hogy mi állhat a változtatások mögött, és a hogy film nélkül maradt David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Elizabeth Debicki, Daniel Brühl és Chris O’Dowd színészek fátylat inthetnek a Paramount-nak, vagy esetleg Julius Onah rendezővel átcsoportosítják őket egy másik projektre – amit úgy hívnak, hogy Cloverfield -, és jöhet titokzatos szörnyfilm harmadik felvonása, a Cloverfield IMAX Movie. Korábban J.J. Abrams azt hangoztatta, hogy szeretne minden évben kiadni egy Cloverfield részt, így a márciusban bemutatott 10 Cloverfield Lane – ami utódja volt a 2008-as Cloverfield-nek – nagy sikerre való tekintettel 2017-ben jöhet az újabb rész.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események