Star Wars: Skywalker kora

Megmutatták Keri Russell Skywalker kora karakterének, Zorii Bliss korai terveit

Zorri Bliss akár így is kinézhetett volna.

A Star Wars: Skywalker kora lezárt egy évtizedeken át tartó történetet, a legendás Skywalker sagát. Az ismert karakterek mellett számos új arcot ismertünk meg a messzi-messzi galaxisban. Az egyik ilyen Maz Kanata volt, akiről az elmúlt nap szintén megjelent egy koncepciós rajz, hogy milyen félelmetes külsőt kapott a film korai tervein. Most pedig újabb karakterről került elő koncepciós terv.

Zorii Bliss egy fűszercsempész volt, aki Poe Dameron-nal osztozik titokzatos múltjával, s egyik barátja az a Babu Frik, aki kulcsfontosságú szerepet játszott a történetben. Ő volt az a kis szereplő, aki átprogramozta C-3PO-t, hogy lefordítsa a Sith nyelven írt írást a Sith-tőrön. Bár túl sokat nem láttuk Keri Russel karakterét, mégis a folytatástrilógia egyik legnagyszerűbb jelmezét kapta. A vörös színű ruha mellé egy arany színű sisak társult, amiről reméljük nemcsak nekünk ugrik be Xenomorph. És most a The Art of Star Wars: The Rise of Skywalker könyvet lapozva megmutatták nekünk, hogy a film egyik legjobb jelmeze milyen nagy változáson esett át a tervezés folyamán.

Star Wars: A galaxis peremén: Fekete Torony

A terveket Calum Alexander Watt osztotta meg közösségi oldalán, hogy a korai terveken milyen külsőt képzeltek el a fűszercsempésznek.

Talán soha nem derül már ki, hogy mi volt közös Poe és Zorii Bliss múltjában azon túl, hogy fűszercsempészek voltak. Bár az Első Rend felrobbantotta a Kijimit, Zorii és Babu Frik még el tudott menekülni, akik végül az Ismeretlen Régióban az Ellenállás oldalán harcoltak a Végső Rend flottája ellen.

Total
2
Shares
Previous Article
Star Wars: Az Ellenállás újjászületése

KÖNYVAJÁNLÓ: Star Wars: Az Ellenállás újjászületése

Next Article

Forradalmi technológia kelti életre a PGA Tour 2K21 licencelt pályáit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!