Maz Kanata

A Star Wars: Az ébredő Erő korai tervein meglehetősen bizarr külsőt kapott Maz Kanata

Ilyen félelmetes is lehetett volna Maz Kanata.

A Star Wars: Az ébredő Erő koncepcióin dolgozó munkatárs osztott meg néhány korai tervet Maz Kanatáról. A VII. rész marketing kampányát két olyan karakterre építették fel, akiket sokáig nem is láttunk. Sokan úgy gondolják, hogy ez lehetett a legfőbb oka, amiért a Disney az utolsó pillanatig rejtegette a rajongók elől, amiért Maz Kanatát és Snoke legfőbb vezért tetőtől talpig számítógépes effektek segítségével keltették életre. Később Az ébredő Erőben megmutatták nekünk Maz Kanatát, de a bemutatóig nem láttunk róla jelenetet.

A karaktert Lupita Nyong’o keltette életre. Maz Kanata mindhárom részben szerepet kapott, legnagyobb szerepet pedig a Skywalker korában kapta, s még az sincs kizárva, hogy a jövőben más alkotásokban feltűnik. Christian Alzman, a Lucasfilm koncepció művésze osztott meg korai terveket arról, hogy miként is képzelték el a karaktert.

A különbségek jól láthatók a fenti képen, hogy mennyire eltér attól, mint amit láttunk a filmben. Azt pedig, hogy melyik verzió lett volna jobb, mindenki döntse el maga. Mint azt már említettük, hogy Maz Kanatát utoljára láttuk-e a képernyőn, nehéz megjósolni, pedig a karakterrel kapcsolatban számtalan kérdés merült fel. Talán regény formájában viszontlátjuk majd még a jövőben, esetleg a készülő új Star Wars-filmek egyikében látjuk még, esetleg egy Disney+ sorozatban.

Total
91
Shares
Previous Article

Itt van a Games With Gold augusztusi kínálata

Next Article
Star Wars: Az Ellenállás újjászületése

KÖNYVAJÁNLÓ: Star Wars: Az Ellenállás újjászületése

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!