Wide Screen
Image default
Filmek

Megérkezett az első hivatalos kép Daniel Craigről a Bond 25 forgatásáról

Daniel Craig stílusosan egy Aston Martin V8 sportautóval érkezett meg a Bond 25 londoni forgatására.

A Bond 25 forgatása áprilisban vette kezdetét miután számtalan dolog hátráltatta a forgatást, gondok akadtak a rendezői poszton, Danny Boyle kreatív különbségekre hivatkozva távozott a székből, helyét Cary Joji Fukunage vette át, de a forgatókönyvvel is gondok támadtak, néhány héttel a forgatás előtt új forgatókönyvíró dolgozta át a szkriptet. Legutóbb pedig Daniel Craig elszenvedett bokasérülése miatt kellett megint leállítani a forgatást, de pletykák szóltak arról is, hogy azért nem haladnak kellő ütemben a filmezéssel, mert a rendezőt túlságosan is leköti a Red Dead Redemption 2 videojáték konzolon.

Szerencsére azonban elhárulni látszanak a gondok, hiszen a stáb újra összeállt, hogy befejezzék a munkát. Múlthéten végre egy forgatási előzetest kaptunk, amit most egy hivatalos fotó követett Daniel Craigről a Bond 25 londoni forgatásáról, amire a 007-es ügynök milyen más autóval is érkezhetett volna, mint egy klasszikus Aston Martinnal. Többen is úgy gondolják, hogy Cary Fukunage irányítása alatt készülő Bond 25 lehet Daniel Craig utolsó 007-es szereplése, a jubileumi résszel elköszön a franchisetól.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis a következő:

Bond maga mögött hagyta az ügynökséget, és Jamaicán élvezi a békés életet. Azonban élete egyszer és mindenkorra megváltozik, mikor régi barátja, Felix Leiter a CIA-tól segítséget kér. küldetése, hogy megmentse az elrabolt tudóst, ám a vártnál sokkal nehezebb feladatok elé állítják James Bondot, útja pedig egy titokzatos gazemberét keresztezi, aki halálos új technológiával van felfegyverkezve.

A Bond 25 bemutatóját 2020. április 8-ára tűzték ki, melynek gazfickóját a friss Oscar-díjas Rami Malek játssza majd a már felsorolt sztárokkal karöltve.

James Bond

Még több a témában...

Danny Boylet szemelték ki a James Bond 25 rendezésére

Kévés Bence Mihály

Megvan a Bond 25 premiernapja!

Kévés Bence Mihály

Könnyen elképzelhető, hogy erről fog majd szólni a Bond 25

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon