Ben Affleck Batman

Matt Reeves legalább három gonosztevőt zúdít Batman nyakába

A legújabb információk szerint Matt Reeves nem aprózza el a The Batman gonosztevőit, hiszen a Sötét lovag legalább három nemezissel küzd majd meg a filmben.

A legújabb információk szerint Matt Reeves nem aprózza el a The Batman gonosztevőit, hiszen a Sötét lovag legalább három nemezissel küzd majd meg a filmben.

Az már biztos, hogy Batman nem lesz egyszerű helyzetben, hiszen Matt Reeves korábban úgy fogalmazott, hogy „egy galériára elegendő” gonosztevő van, akivel találkozhatunk Batman önálló filmjében. A Forbes munkatársa, Mark Hughes most arra hívta fel a figyelmet, hogy legalább három ellenlábassal akad összetűzésbe a DC képregények egyik legismertebb karaktere, hiszen Gotham csak úgy hemzseg a bűnözőktől, akik mind Batman életére törnek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ben Affleck és Geoff Johns eredetileg a The Batman-filmben Deathstroke-nak (Joe Manganiello) adta volna a rosszfiú szerepét, azonban miután mindketten távoztak a projekt éléről, s A majmok bolygója franchise direktora, Matt Reeves vette irányítása alá a filmet, így egy rövid időre kénytelenek vagyunk lemondani Slade Wilson szerepéről. Bár Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenetében láttuk Deathstroke-ot egy rövid időre, de igazi meglepetés lenne, ha a karakter visszatérne a The Batman rebootban. Az viszont egyre inkább érik, hogy Josh Gad Pingvénként mutatkozzék be a DC Moziverzumában, aki tavaly több alkalommal is utalt a szerepre, sőt, egyenesen kampányolt azért, hogy Reeves szerepet adjon neki a The Batmanben.

A The Batman cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, azonban hónapok óta pedzegetik, hogy Matt Reeves egy fiatal színésszel számol, aki a húszas éveinek végén jár. A Warner Bros. Affleck távozása után elárulta, hogy mindenképpen ismert színészt fognak beválogatni a szerepre. A film már rendelkezik bemutatódátummal, így várhatóan ősszel a kamerák is akcióba lendülnek, és az évek óta halogatott projekt végre elkészül.

A The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz.

Total
46
Shares
Previous Article
Godzilla

A Godzilla II: A szörnyek királya másik két titánt is bemutat

Next Article
X-Men: Sötét Főnix

Befutott az X-Men: Sötét Főnix második előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!