Wide Screen
Filmek

Matt Reeves legalább három gonosztevőt zúdít Batman nyakába

A legújabb információk szerint Matt Reeves nem aprózza el a The Batman gonosztevőit, hiszen a Sötét lovag legalább három nemezissel küzd majd meg a filmben.

Az már biztos, hogy Batman nem lesz egyszerű helyzetben, hiszen Matt Reeves korábban úgy fogalmazott, hogy „egy galériára elegendő” gonosztevő van, akivel találkozhatunk Batman önálló filmjében. A Forbes munkatársa, Mark Hughes most arra hívta fel a figyelmet, hogy legalább három ellenlábassal akad összetűzésbe a DC képregények egyik legismertebb karaktere, hiszen Gotham csak úgy hemzseg a bűnözőktől, akik mind Batman életére törnek.

Ben Affleck és Geoff Johns eredetileg a The Batman-filmben Deathstroke-nak (Joe Manganiello) adta volna a rosszfiú szerepét, azonban miután mindketten távoztak a projekt éléről, s A majmok bolygója franchise direktora, Matt Reeves vette irányítása alá a filmet, így egy rövid időre kénytelenek vagyunk lemondani Slade Wilson szerepéről. Bár Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenetében láttuk Deathstroke-ot egy rövid időre, de igazi meglepetés lenne, ha a karakter visszatérne a The Batman rebootban. Az viszont egyre inkább érik, hogy Josh Gad Pingvénként mutatkozzék be a DC Moziverzumában, aki tavaly több alkalommal is utalt a szerepre, sőt, egyenesen kampányolt azért, hogy Reeves szerepet adjon neki a The Batmanben.

A The Batman cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, azonban hónapok óta pedzegetik, hogy Matt Reeves egy fiatal színésszel számol, aki a húszas éveinek végén jár. A Warner Bros. Affleck távozása után elárulta, hogy mindenképpen ismert színészt fognak beválogatni a szerepre. A film már rendelkezik bemutatódátummal, így várhatóan ősszel a kamerák is akcióba lendülnek, és az évek óta halogatott projekt végre elkészül.

A The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz.

Még több a témában...

Gareth Evans készítheti el a Deathstroke-mozit

Kévés Bence Mihály

Premierdátumot kapott a The Batman, és Ben Affleck nélkül érkezik

Kévés Bence Mihály

A Marvel és a DC filmek legjobb és legrosszabb halálesetei 2018-ban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább