A Marvel elnöke megerősítette, hogy eredettörténet lesz a Marvel Kapitány

Kevin Feige megerősítette azokat a híreket, melyekről már hónapok óta lehet olvasni, miszerint az elejétől mesélik el a Marvel Kapitányt.

Kevin Feige megerősítette azokat a híreket, melyekről már hónapok óta lehet olvasni, miszerint az elejétől mesélik el a Marvel Kapitányt.

Nagyon úgy hangzik, hogy Marvel Kapitány kisasszonynak nem lesz túl sok dolga a Bosszúállók: Végtelen háborúban ezek után. Sokan úgy gondolták, hogy ideje hamar bejelentették a castingot, Brie Larson gyors szerződtetése révén talán a következő Avengers-filmben már fel is tűnik a karakter, de nem erről van szó.

Épp az IMAX-es Doctor Strange reklámozásán kaptán mikrofonvégre a stúdió elnökét, ahol elárulta, hogy a film az elejétől fogja bemutatni az új szereplőt.

Párduc nem kapott igazi eredettörténetet, hiszen vele már találkoztunk az Amerika kapitány: Polgárháborúban, de a saját kis világa kilencvenkilenc százalékban új lesz neked is, amit még soha nem láttunk. A Marvel Kapitány viszont eredettörténet lesz, a kezdetektől mutatjuk majd be.

Nem ez az első és utolsó alkalom, hogy hallunk a Kapitány hölgyről. A film egyik írója Nicole Perman, aki még augusztusban picit más híreket osztott meg rajongóival, de úgy tűnik, hogy azóta leültek, és átbeszélték a film részleteit. Ez már most hivatalos!

Nem jelenti azt a hír, hogy Carol Danvers-szel, azaz Marvel Kapitánnyal saját filmjéig nem találkozhatunk más képregény adaptációban. A képregényben is hosszas felvezetőt kapott, míg megkapta a hős címet, és a Marvel egyik karaktere lett. Ez alapján elképzelhető, hogy mégis benne lesz a Végtelen háborúban, talán ott fogja megkapni a felvezetőt? Függetlenül attól, hogy a Végtelen háborúban, vagy a Bosszúállók 4.-ben, de egy Bosszúállós filmben tutira találkozni fogunk a hősnővel.

Azzal, hogy az Infinity War-t előbb két részre, majd önálló filmre bontották, a Marvel-nél nyomós ok lehet, hogy a negyedik Avengers-ben tűnjön fel az új képregényhős. A Bosszúállók 4.-et 2019. május 3-án nézhetjük majd meg a mozikban, pár hónappal azután, hogy Marvel Kapitány bemutatkozik saját filmjében. A Russo testvérek kifejezték örömüket, hogy együtt dolgozhatnak Brie Larson-nal a jövőben. Vajon milyen szerepet szánnak Marvel Kapitánynak a Bosszúállók harmadik részében a rendezőpáros?

Marvel Kapitány 2019. március 8-án érkezik a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Inferno

Next Article

Boyd Holbrook lett a The Predator-film főszereplője

Related Posts
Wide Screen YouTube