Boyd Holbrook lett a The Predator-film főszereplője

Sajnos Del Toro nem tudta vállalni a szerepét, de máris megvan a beugró rá.

Sajnos Del Toro nem tudta vállalni a szerepét, de máris megvan a beugró rá.

Hivatalosan is bejelentették, hogy Boyd Holbrook váltja a Benicio Del Toro-t az új Ragadozó-filmben. Annak ellenére, hogy az Oscar-díjas Del Toro színész korábban még azt mondta, hogy benne lesz a filmben, a hét elején The Hollywood Reporter arról írt, hogy sajnos elvesztette szerepét a 20th Century Fox keze alatt készülő rebootban. A Narcos sorozat sztárja több Fox filmben is szerepet kap. Először a Logan néven érkező harmadik Farkas epizódban látjuk a vásznon, majd egy évre rá a Shane Black-féle idegenfilmben.

Állítólag Del Toro zsúfolt naptára miatt kellett lecserélni, nem fért bele az idejébe, nem tudott volna ott lenni a forgatáson – 2017 elején kezdődik a forgatás. Del Toro jelenleg a Disney-nél munkálkodik, szerepet kapott egy Marvel képregényfilmben, de a Star Wars-saga-ban is láthatjuk jövő év végén.

Black, rendező elmondta korábban, hogy a film megtartja majd az első két film cselekményeit, tehát a szó szoros értelemben a “reboot” szót itt nem jelenti a széria újrakezdését. Azt is elmondta, hogy a forgatókönyvben van egy utalása arra, hogy miért ezt, a Predator címet kapta a film, s nem a Predators, többes jelzőt.

A The Predator 2018. február 9-én érkezik a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

A Marvel elnöke megerősítette, hogy eredettörténet lesz a Marvel Kapitány

Next Article

Eddig ez a legjobb Zsivány Egyes poszter, holnap érkezik az új előzetes!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!