Főoldal Filmek Márciustól forog a Jurassic World 2
Filmek

Márciustól forog a Jurassic World 2

Juan Antonio Bayona megerősítette, hogy márciusban kezdődik a Jurassic World 2 forgatása.

295

Juan Antonio Bayona megerősítette, hogy márciusban kezdődik a Jurassic World 2 forgatása.

A mozirajongók a következő hónapokban egyre többet hallhatják majd Boyana nevét, hiszen új filmje a Szólít a szörny hamarosan debütálni fog a mozikban, de ami talán ennél is izgalmasabb, hogy már keményen dolgozik a következő nagy blockbusteren, a Jurassic World folytatásán is. A ComingSoon.net oldal új filmje kapcsán beszélgetett a rendezővel, miközben a rendező azt is elárulta, hogy mikor kezdi a következő nagy projektjének forgatását:

Már dolgozunk a filmen, és a forgatás márciusban kezdődik.

Ez remek hír, sokkal korábban kezdik a munkát, mint arra korábban fogadtunk volna. Kis szünet után a rendező folytatta az interjút:

Minden történet más, és meg kell találnunk a történetekben rejlő mélységet, s azt átültetni a képernyőre. A Jurassic World folytatása sokkal több együttműködést követel meg a rendezőkkel, és nem csak Colin Trevorrowval, hanem Steven Spielbergel és Frank Marshallal. Ez a történet pont annyira az övék is, mint az enyém. Arról van szó, hogy megosszuk egymással nézeteinket és együtt dolgozva keltsük életre a történetet. De ugyanakkor a történet elmesélése közben valami személyeset is találni akarok benne, azt hiszem belőlem is lesz egy kicsi a filmben.

Az első rész rendezője, Colin Trevorrow korábban elmondta, hogy Sam Neill karakterének, Alan Grant szavai inspirálták gondolatait a film folytatása kapcsán:

Nem akarok rögtön következtetést levonni, de a dinoszaurusz és az emberi faj között mintegy 65 millió éves fejlődés áll, amelyet most hirtelen eltöröltek. Honnan is tudhatnánk, hogy mi lesz ebből?

A Jurassic World folytatását Colin Trevorrow és Derek Connolly forgatókönyve alapján J.A. Boyana készíti, melyben visszatérnek az első rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, valamint két a franchise két új belépőjével, Toby Jones és Rafe Spall közösen. Frank Marshall és Steven Spielberg produceri feladatokat lát majd el.

A film bemutatója 2018. június 22.

 

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...

Zelda
BREAKINGFilmek

Érkezik hivatalosan is a Zelda élőszereplős feldolgozása

Több éve pletykálnak a Zelda-filmről, most végre bejelentették.

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

A galaxis őrzői: 3. rész
Filmek

James Gunn és Chris Pratt között felmerült egy spinoff ötlete Űrlordról

Űrlord még visszatér, és lehet, hogy egy saját filmmel.