Wide Screen
Image default
Filmek

Már forog a Gyerekjáték legújabb feldolgzása, íme az első kép Chuckyról

A napokban elkezdték forgatni a Gyerekjáték remake feldolgozást, és már mutatjuk az első képet a gonosz Chucky babáról.

Befutottak az első hivatalos képek Chuckyról Lars Klevberg rendező Gyerekjáték legújabb feldolgozásából. Még a nyár közepén jelentették be, hogy Hollywoodban egy másik klasszikushoz is hozzányúlnak, és a sorozatgyilkos babát ismét feldolgozzák, de mindezt a jelen kor stílusának megfelelően. A rendező kiléte ismert volt, de hogy a gyilkos babán kívül kik lesznek a főszereplők, eddig homály fedte.

Most végre arra is fény derült, hogy Aubrey Plaza és Brian Tyree Henry lesz a reboot két főszereplője, akik a héten Vancouverben már munkába is álltak Lars Klevberg kamerái mögött. A forgatókönyvet Tyler Burton Smith készítette az eredeti 1988-as történet alapján, de ahogy pár sorral feljebb is fogalmaztunk, a történet csak alapokban követi az első részt, hiszen egy feldolgozásról beszélünk, ami a jelen korban játszódik, és minden ponton igazodni is fog ehhez. A feldolgozásban Plaza egy édesanyát alakít majd, aki gyerekét (Gabriel Bateman) szeretné meglepni születésnapja alkalmából egy babával, de ahogy azt már tudjuk, a babát megszállta egy sorozatgyilkos, aki mindent elkövet, hogy új emberi testre tegyen szert. Most pedig mutatjuk nektek azt a gyilkos babát:

A munkát David Katzenberg és Seth Grahame-Smith felügyelik majd. Jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a produktum, hiszen a duó cége csak tavaly több mint 700 millió dollárt forgalmazott horrorfilmből – a nagy sikerű Stephen King adaptációját, az Azt is ők felügyelték. Rajtuk kívül olyan nagy nevek álltak még be az alkotás mögé, mint Brendan Uegama, Dan Hermansen, Tom Elkins, Aaron Schmidt és Chris Ferguson. A film bemutatója egyelőre ismeretlen, de valamikor 2019 második felében számíthatunk a horrorfilmre a mozikban.

Még több a témában...

Vérengzősre sikerült a Gyerekjáték remake első teljes előzetese

Kévés Bence Mihály

Befutott a Gyerekjáték reboot első teaser előzetese

Kévés Bence Mihály

A Hang nélkül 2. részében többet megtudunk majd a szörnyek eredetéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább