Chucky

Készül a Gyerekjáték remake

Chucky, a gyilkos baba újra akcióban: a tévésorozat mellett új mozit is kap a ’80-as években bemutatott Gyerekjáték horror.

Chucky, a gyilkos baba újra akcióban: a tévésorozat mellett új mozit is kap a ’80-as években bemutatott Gyerekjáték horror.

Kedvenc sorozatgyilkosunk, Chucky a gyilkos baba nem csak sorozat formájában tér vissza a közeljövőben, hanem a mozikat is meglátogatja, tudtuk meg a The Hollywood Reporter frissen megjelent cikkéből. Don Mancini egy ideje már dolgozik a tévésorozaton, most azonban a THR forrásai azt is kiderítették, hogy Chucky a mozikat is célba veszi, méghozzá egy remake formájában.

A projekt már forgatókönyvírót és rendezőt is kapott, előbbi feladatot a Kung Fury 2 írójára, Tyler Burton Smith íróra bízták, míg a direktori teendőket Lars Klevberg a Polarioid rendezőjére bízzák. A produceri feladatokat pedig az Az producerei kapták, így minden okunk megvan a bizakodásra. A készítők elmondása alapján a remake nem az 1988-ban megjelent első részt fogja másolni, ugyanis az új részt alaposan átírják a jelenkor igényeinek. A történet középpontjában egy fiatal társaság áll, akik életét egy fejlett baba (Chucky) keseríti meg.

A készítők komolyan gondolják a tervet, sőt, csendben már a forgatókönyv is elkészült, hiszen a forgatást most szeptemberben kezdik Vancouverben. Bemutatóról egyelőre nem hallani, de ha minden jól megy, akkor valamikor 2019 első felében lehet számítani a Gyerekjáték bemutatójára.

Total
0
Shares
Previous Article
Alien: Covenant

[PLETYKA] Készül egy Alien tévésorozat?

Next Article

A Star Wars: Episode IX részben visszatérünk a Yavin IV-re?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!