Főoldal Filmek Készül a Gyerekjáték remake
Filmek

Készül a Gyerekjáték remake

Chucky, a gyilkos baba újra akcióban: a tévésorozat mellett új mozit is kap a ’80-as években bemutatott Gyerekjáték horror.

808
Chucky

Chucky, a gyilkos baba újra akcióban: a tévésorozat mellett új mozit is kap a ’80-as években bemutatott Gyerekjáték horror.

Kedvenc sorozatgyilkosunk, Chucky a gyilkos baba nem csak sorozat formájában tér vissza a közeljövőben, hanem a mozikat is meglátogatja, tudtuk meg a The Hollywood Reporter frissen megjelent cikkéből. Don Mancini egy ideje már dolgozik a tévésorozaton, most azonban a THR forrásai azt is kiderítették, hogy Chucky a mozikat is célba veszi, méghozzá egy remake formájában.

A projekt már forgatókönyvírót és rendezőt is kapott, előbbi feladatot a Kung Fury 2 írójára, Tyler Burton Smith íróra bízták, míg a direktori teendőket Lars Klevberg a Polarioid rendezőjére bízzák. A produceri feladatokat pedig az Az producerei kapták, így minden okunk megvan a bizakodásra. A készítők elmondása alapján a remake nem az 1988-ban megjelent első részt fogja másolni, ugyanis az új részt alaposan átírják a jelenkor igényeinek. A történet középpontjában egy fiatal társaság áll, akik életét egy fejlett baba (Chucky) keseríti meg.

A készítők komolyan gondolják a tervet, sőt, csendben már a forgatókönyv is elkészült, hiszen a forgatást most szeptemberben kezdik Vancouverben. Bemutatóról egyelőre nem hallani, de ha minden jól megy, akkor valamikor 2019 első felében lehet számítani a Gyerekjáték bemutatójára.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Chucky
Sorozatok

A Syfy Chucky-sorozatot rendelt be

Folytatássorozat készül a hét Chuckie/Gyerekjáték-filmhez.

Gyerekjáték
Előzetesek

Vérengzősre sikerült a Gyerekjáték remake első teljes előzetese

Mark Hamill szinkronhangjával idén nyáron visszatér a mozikba Chucky, a gyilkos baba...