Chucky

A démoni gyilkos baba, Chucky minden régi trükköt bevet a spinoff-sorozat első előzetesében

Brad Dourif gyilkos babája visszatér.

A folyamatos rövid ízelítők után végre befutott a SyFy feldolgozásában a Gyerekjáték klasszikus sorozatadaptációjának első nagy előzetese, amiben még Brad Dourif szinkronszínész is visszatér, hogy összetéveszthetetlen hangján szólaljon meg az ikonikus gyilkos baba, Chucky.

A Comic-Con @ Home virtuális találkozó tegnapi programján levetítették az USA és SyFy közös rendezésű Chucky című sorozatadaptáció első masszív előzetesét. Eddig csak utalásokat kaptunk a címszereplőről, most azonban végre kaptunk egy rendes képet a mágikus babáról, ami azt csinálja, amihez legjobban ért: gyilkol. Amikor Chucky előveszi régi trükkjeit, a gyanú Jackre terelődik…

A sorozatadaptáción a franchise egykori alkotója, Don Mancici dolgozott. Főszerepben egy Jack nevezetű zaklatott tinédzserrel, aki azzal küzd, hogy feldolgozza anyja elvesztését. Az egyik kirakodóvásáron talál egy régi ’Good Guy’ babát, ami történetesen ugyanaz a gyilkos játék, amit évekkel korábban a hírhedt sorozatgyilkos, Charles Lee Ray szelleme megszállt.

Az eddig látottak alapján a sorozat komolyabb hangvételű lesz az utóbbi filmeknél, miközben a baba megtartja gyilkos humorát. Az előzetesben ugyan nem kapott szerepet, de visszatér Jennifer Tilly mint Tiffany, Fiona Dourif mint Nica Pierce, Alex Vincent mint Andy Barclay, valamint Kyle szerepében Christine Elise. Új belépőként pedig Lexa Doig (Jason X) Devon Sawa (Végső állomás) csatlakozik.

A 10 részesre tervezet sorozatot október 12-én este 10 órakor fogják bemutatni az Egyesült Államokban.

Total
1
Shares
Previous Article
Hangya

Ezzel a borzalmas képpel bizonyítják, hogy kezdetét vette A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatása

Next Article
Az ördögűző

Egy Az ördögűző-trilógián dolgozik a Blumhouse, amiben Ellen Burstyn visszatér Chris MacNeil szerepében

Related Posts