Wide Screen
Image default
Előzetesek

Vérengzősre sikerült a Gyerekjáték remake első teljes előzetese

Mark Hamill szinkronhangjával idén nyáron visszatér a mozikba Chucky, a gyilkos baba a Gyerekjáték 2019-es feldolgozásában.

Mark Hamill szinkronhangjával idén nyáron visszatér a mozikba Chucky, a gyilkos baba a Gyerekjáték 2019-es feldolgozásában.

Már láttunk teaser videót a filmből, azonban tegnap az Orion Pictures filmstúdió végre bemutatta az 1988-as horrorfilmjének, a Gyerekjáték remakejének a teljes értékű első előzetesét. Tom Holland rendező által elkészített első részt több folytatás is követett, azonban idén nyáron a mozikba kerülő új résszel visszatérnek a gyökerekhez, újraindítják a franchiset, és mindezt úgy, hogy miközben az eredeti film elemeit felhasználják a történet újjáalkotásában, új képsorokat is beleszőnek a történetben.

Az új Gyerekjáték főszerepeit Aubrey Plaza, Gabriel Bateman és Brian Tyree Henry színészek között osztották le, miközben a gyilkos Chucky baba Mark Hamill hangján szólal meg, aki sokaknak a messzi-messzi galaxisból lehet ismert.

A 2019-es Gyerekjáték feldolgozás forgatókönyvét Tyler Burton Smith készítette, mialatt a filmet egy kevésbe ismert rendezőre, Lars Klevberg-re bízták, akinek a Polaroid alkotást is köszönhetjük, azonban a minőség miatt talán nem kell aggódnunk, ugyanis a produceri feladatokat David Katzenberg és Seth Grahame-Smith páros látja el, akik a Stephen King-féle Az második részt is felügyelték.

A Gyerekjáték június 20-án kerül bemutatásra a mozikban.

Még több a témában...

A Syfy Chucky-sorozatot rendelt be

Vigh Martin

Mark Hamill egy titkos második szerepet is bevállalt a Skywalker korában

Kévés Bence Mihály

Ezek voltak a Star Wars: Skywalker kora legnagyobb vendégszereplései

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat