Gyerekjáték

Vérengzősre sikerült a Gyerekjáték remake első teljes előzetese

Mark Hamill szinkronhangjával idén nyáron visszatér a mozikba Chucky, a gyilkos baba a Gyerekjáték 2019-es feldolgozásában.

Mark Hamill szinkronhangjával idén nyáron visszatér a mozikba Chucky, a gyilkos baba a Gyerekjáték 2019-es feldolgozásában.

Már láttunk teaser videót a filmből, azonban tegnap az Orion Pictures filmstúdió végre bemutatta az 1988-as horrorfilmjének, a Gyerekjáték remakejének a teljes értékű első előzetesét. Tom Holland rendező által elkészített első részt több folytatás is követett, azonban idén nyáron a mozikba kerülő új résszel visszatérnek a gyökerekhez, újraindítják a franchiset, és mindezt úgy, hogy miközben az eredeti film elemeit felhasználják a történet újjáalkotásában, új képsorokat is beleszőnek a történetben.

Az új Gyerekjáték főszerepeit Aubrey Plaza, Gabriel Bateman és Brian Tyree Henry színészek között osztották le, miközben a gyilkos Chucky baba Mark Hamill hangján szólal meg, aki sokaknak a messzi-messzi galaxisból lehet ismert.

A 2019-es Gyerekjáték feldolgozás forgatókönyvét Tyler Burton Smith készítette, mialatt a filmet egy kevésbe ismert rendezőre, Lars Klevberg-re bízták, akinek a Polaroid alkotást is köszönhetjük, azonban a minőség miatt talán nem kell aggódnunk, ugyanis a produceri feladatokat David Katzenberg és Seth Grahame-Smith páros látja el, akik a Stephen King-féle Az második részt is felügyelték.

A Gyerekjáték június 20-án kerül bemutatásra a mozikban.

Total
3
Shares
Previous Article

[Játékbemutató] Chernobylite

Next Article

Végre felvették az utolsó jeleneteket is a Last of Us 2-höz!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!