Gyerekjáték

Befutott a Gyerekjáték reboot első teaser előzetese

Már nagyon vártuk Aubrey Plaza főszerepében érkező a Gyerekjáték reboot első képkockáit, ami nem sokkal korábban be is futott.

Már nagyon vártuk Aubrey Plaza főszerepében érkező a Gyerekjáték reboot első képkockáit, ami nem sokkal korábban be is futott.

A ’80-as években Chucky, a gyilkos baba rémisztette a nézőket a mozikban, ami idén nyáron visszatér a mozikba Lars Klevberg rendezővel az élén. A készítők korábban úgy fogalmaztak, hogy a Gyerekjáték 2019-as feldolgozása nem szokványos reboot lesz, hiszen a történetbe új elemeket visznek, a történetet korszerűsíteni fogják, hogy hű maradjon napjainkhoz.

Egyelőre a teaser videóban nem mutatták meg nekünk a gonosz kis babát, miközben az első hivatalos teaser poszteren már hónapokkal korábban bemutatták Chucky új megjelenését, de a titkolózás miatt inkább csak utalgattak rá az előzetesben. Áldozatai annál több képkockán szerepeltek, melyek között a Légió sztárja, Aubrey Plaza és az Atalnta című sorozatból Brian Ryree Henry is szerepel.

A munkát David Katzenberg és Seth Grahame-Smith felügyelték. Jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a produktum, hiszen a duó cége csak tavaly több mint 700 millió dollárt forgalmazott horrorfilmből – a nagy sikerű Stephen King adaptációját, az Azt is ők felügyelték. Rajtuk kívül olyan nagy nevek álltak még be az alkotás mögé, mint Brendan Uegama, Dan Hermansen, Tom Elkins, Aaron Schmidt és Chris Ferguson.

A Gyerekjáték bemutatója június 21-én lesz.

Total
7
Shares
Previous Article

PlayStation Plus és Xbox Gold deal vadászat

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Ennyire menő szerkót kapnak a Bosszúállók: Végjáték főszereplői

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!