Főoldal Filmek Edgar Wright gratulált Aubrey Plazának a Tomb Raider-szerephez, amit valójában nem kapott meg
Filmek

Edgar Wright gratulált Aubrey Plazának a Tomb Raider-szerephez, amit valójában nem kapott meg

Akár még Aubrey Plaza is lehet az új Lara Croft.

336
Aubrey Plaza

Kínos szituációba került Edgar Wright, amikor SMS-ben gratulált Aubrey Plazának, hogy megkapta Lara Croft hőn áhított szerepét a következő Tomb Raider-filmben. Az ügy szépsége, hogy erről egyelőre szó sincs, még nem találták meg Alicia Vikander utódját, de könnyen lehet, hogy mégis Plaza lesz majd a befutó a szerepre.

Az Emily the Criminal promóciójaként Plaza a MovieMaker magazin címlapján szerepelt. A színésznőről készült kép történetesen nagyon hasonlít Lara Croftra, és ezzel sikerült felkeltenie Wright figyelmét. Jimmy Falon The Tonight Show című műsorában Plaza elárulta, hogy Wright elsők között gratulált neki, hogy megkapta a régészkisasszony szerepét, miután az MGM elvesztette a filmes jogokat a Tomb Raidernél.

A barátom, Edgar Wright meglátta [a címlapott], írt nekem egy sms-t, és azt mondta: ‘Ó, Istenem, te vagy az új Lara Croft? Te vagy az új Tomb Raider?’ Erre én: ‘Nem, Edgar, ez az én filmem, ez az Emily the Criminal’. Őszintén szólva úgy gondolta, hogy én vagyok az új Tomb Raider.

Aubrey Plaza

A közelmúltban kiderült, hogy a következő Tomb Raider-filmben valaki mást láthatunk majd a főszerepben, miután az MGM elvesztette a videojáték filmes jogait. Később megtudtuk, hogy az új stúdió nem szeretné sokáig megváratni a rajongókat, rövididőn belül elkészülhet a reboot, s mindezt egy új női főszereplővel tervezik. A vicces eset után Plaza bedobta, hogy talán nem áll távol tőle a szerep, és mégis összejöhet majd a szerep.

Ez vicces, mert igazából nem is… Utánanéztem, és tényleg épp most castingolják ezt a szerepet, én pedig azt gondoltam: ‘Na, tessék. Az új Tomb Raider.

A 2018-as Tomb Raider világszerte 275 millió dollárt hozott a kasszáknál, azonban kritikákban nem teljesített valami fényesen. A 2000-es években az Angelina Jolie főszereplésével készült két film hasonlóan gyengén teljesített, de együttesen 432 millió dollárt kasszírozott vele a Paramount Pictures akkor, tehát megvan benne a potencia, de nem a jelenlegi kivitelben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tomb Raider I-III Remastered
Játéktesztek

Tomb Raider I-III Remastered teszt

Új külsőt kapott a klasszikus Tomb Raider-trilógia.

Tomb Raider I-III Remastered
BREAKINGJátékok

Felújított változatot kap az első három Tomb Raider-játék

Valentin napon érkezik a Tomb Raider I-III Remastered kiadása.