Főoldal Sorozatok Aubrey Plaza egy gonosz karaktert játszik a Disney+ Agatha: Coven of Chaos című sorozatában
Sorozatok

Aubrey Plaza egy gonosz karaktert játszik a Disney+ Agatha: Coven of Chaos című sorozatában

Újabb névvel bővült az Agatha: Coven of Chaos szereplőgárdája.

402
Aubrey Plaza

Több külföldi lap is megerősítette a hírt, hogy Aubrey Plaza csatlakozott a Marvel Studios Agatha: Coven of Chaos című sorozatának szereplőgárdájához. Plaza szerepéről mindössze annyit sikerült kideríteni, hogy egy rejtélyes mellékszereplőt, méghozzá egy gonosz karaktert játszik majd a sorozatban.

Bár a karakterét egyelőre nem hozták nyilvánosságra (ebben nincs semmi újdonság), úgy tudni, hogy egy gonosztevőt fog játszani. Ez azt jelenti, hogy Agatha (Kathryn Hahn) megváltást talál? Logikus lépésnek tűnik, mivel Agatha a sorozat főszereplője, ugyanakkor továbbra is kérdéses, hogy pontosan mit is várhatunk ettől a spinoff-sorozattól.

Plaza játszotta a páratlan Lenny Buskert az FX gyártású Légió című sorozatban, és nemrégiben A Fehér Lótusz 2. évadában nyújtott alakításáért is elismerést kapott. A filmvásznon többek között az Emily the Criminal, a 2019-es Gyerekjáték, a Scott Pilgrim a világ ellen és az Ingrid új élete című filmekben szerepelt.

A hét elején tudtuk meg, hogy a Heartstopper egyik szereplője, Joe Locke is csatlakozott a stábhoz. Bár még semmi sem hivatalos, de úgy tudni, hogy Wiccant fogja játszani.

A Coven of Chaos középpontjában a gonosz Agatha Harkness (Kathryn Hahn) áll majd, akinek majdnem sikerült legyőznie a Skarlát Boszorkányt (Elizabeth Olsen) a WandaVízió évadzárójában, mielőtt legyőzték és csapdába esett Westview-ban a “kíváncsi szomszéd Ágnes” személyében. A cselekmény további részletei egyelőre rejtély övezi, de nemrég megerősítették, hogy Emma Caulfield Ford is visszatér Dottie szerepébe.

A sorozatot Jac Schaeffer írja, aki egyben vezető producer is lesz. A Disney+ sorozat premierdátumát még nem jelentették be.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.