Főoldal Előzetesek A Godzilla x Kong: Az új birodalom magyar nyelvű előzetesében ismét összefog a két Titán
Előzetesek

A Godzilla x Kong: Az új birodalom magyar nyelvű előzetesében ismét összefog a két Titán

Godzilla rohan, tör-zúz a Godzilla x Kong: Az új birodalom magyar nyelvű előzetesében.

685

A Szörnyuniverzum jövőre visszatér az ötödik résszel, és december elején már láthattuk Godzilla x Kong: The New Empire első, angol nyelvű előzetesét. A film a Legendary Pictures 2021-es Godzilla Kong ellen folytatása lesz Adam Wingard rendezésében, aki szintén visszatért a főszereplők mellett.

A Kaiju-rajongók alig hiszik el, és egyszerűen nem lehet betelni azzal, hogy Godzilla és Kong pusztítását mennyire jó nézni a filmvásznon, ahogy porig rombolják a nagyvárosokat, miközben valamiféle fenevaddal pofozkodnak. A nagy várakozást követően a Godzilla x Kong: Az új birodalom december elején berobbant az előzetesben, amelyben láthattuk a rózsaszínben villogó Godzillát, de még futni is láttuk.

Eddig a rajongók csak egy rövid teaser trailert láthattak, benne egy rejtélyes lénnyel a trón tetején. Bár a történet szempontjából nem sokat árult el, azt sugallta, hogy a 2021-es filmhez hasonlóan a két hatalmas fenevadnak ismét össze kell fognia, hogy legyőzzék ezt a titokzatos főgonoszt. A direktor néhány nappal ezelőtt már megosztott néhány gondolatot Godzilla és Kong ellenfeléről, ami teljesen új lesz.

A film hivatalos szinopszisa szerint: “A mindent eldöntő, minden eddiginél nagyobb háború nem ért véget azzal, hogy Kong és Godzilla szembetalálkozott és összemérte az erejét. Mert az ember most már kénytelen belenyugodni, hogy nem ő a legerősebb a földön. És nem ismeri igazán a saját világát: várja még néhány eddig rejtve maradt meglepetés. Bujkál még valami a föld alatt, ami felébredt, és pusztítani akar. Az emberiség képtelen megállítani. Talán Kong is képtelen volna. És Godzilla is. De ha ők ketten összefognának, akkor esetleg megmenekülhetnének ők is és mi is…”

Az előző részből visszatér Rebecca Hall, Brian Tyree Henry és Kaylee Hottle, ám a szereplőgárdát erősíti a folytatásban Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns és Rachel House.

Godzilla x Kong: Az új birodalom 2024. április 12-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

Megtalálták Adam Wingard utódját a Godzilla x Kong folytatására

Ígéretes rendezőt kapott a Godzilla x Kong következő fejezete.

Godzilla x Kong: The New Empire
Filmek

A Marvel egyik írója dolgozik a Godzilla x Kong folytatásán

Készül a Godzilla x Kong folytatása, miután rekordokat döntött az új film.

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A Top Gun: Maverick miatt kellett anno újraforgatni a Godzilla Kong ellen jeleneteit

A rendező beszélt még többek között arról is, hogy ki ihlette a...