Főoldal Filmek A Godzilla x Kong: The New Empire rendezője Godzilla és Kong új főellenségről beszélt
Filmek

A Godzilla x Kong: The New Empire rendezője Godzilla és Kong új főellenségről beszélt

Előzetes továbbra sincs, de kaptunk néhány képet Godzilla és Kong következő kalandjáról.

1.4k
Godzilla Kong ellen
Forrás: Warner Bros.

2024 áprilisában érkezik a Szörnyuniverzum legújabb fejezete Godzilla X Kong: The New Empire címmel. A Godzilla Kong ellen rendezője, Adam Wingard visszatér, hogy életre keltse ezt az új birodalmat. Wingard az IGN portálnak beszélt a folytatásról, ahol megosztott néhány részletet egy Konghoz hasonló gonosztevőről, aki az új filmben mutatkozik be. Ráadásul kaptunk néhány új fotót is.

Wingard kitért a Godzilla x Kong: The New Empire teaser előzetesében bemutatott új lényre is. A rendező ezt a szörnyeteget egy “ördögi, Kong-típusú karakterként” jellemezte, és ő lesz a film antagonistája. Ahogy Wingard elmondta, az ötlet az volt, hogy Godzilla és Kong egy méltó és egyben kőkemény ellenfelet kapjon.

Olyan ellenféllel akartunk előállni, aki Kong és Godzilla ellenfele lehet, és ezt nagyon nehéz megcsinálni. Sokkal több van ebben a karakterben és abban, hogy milyen fenyegetést jelent, és ez olyasmi lesz, amit szórakoztató lesz bemutatni.

Adam Wingard

Szintén megerősítették, hogy visszatér az új filmben a Titanus Doug néven ismert kis karakter, az Üreges Föld hüllője, akit korábban az előző részben láthattunk egy rövid ideig. Mivel a karakter meglepően nagy figyelmet kapott a rajongóktól a kevés képernyőidő ellenére, Wingard szerette volna Titanus Dougot jobban reflektorfénybe helyezni. Wingard “kis bulldognak” nevezte a hüllőt: “Ez egy olyan karakter, amit szerintem az emberek magukénak éreznek, és sztárt csináltak belőle a Szörnyuniverzumban.”

Wingard azt is megmagyarázta, miért érezte szükségesnek, hogy Godzilla és Kong egy csapatban harcoljon. A rendező úgy véli, hogy egyszerűen a két Titán nélkül nem lenne annyira izgalmas a következő film, gond lenne, ha bármelyikük is hiányozna belőle. “Amint megjelent a [legutóbbi] film, és a közönség rákattant, azt gondoltam: ‘Egyszerűen nem lehet szétválasztani ezt a két fickót'” – magyarázta Wingard. “Túl izgalmas együtt látni őket egy filmben. És most a következő filmnek ennek a kapcsolatnak a folytatásáról kell szólnia.”

A Godzilla x Kong: The New Empire 2024. április 12-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

Megtalálták Adam Wingard utódját a Godzilla x Kong folytatására

Ígéretes rendezőt kapott a Godzilla x Kong következő fejezete.

Godzilla x Kong: The New Empire
Filmek

A Marvel egyik írója dolgozik a Godzilla x Kong folytatásán

Készül a Godzilla x Kong folytatása, miután rekordokat döntött az új film.

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A Top Gun: Maverick miatt kellett anno újraforgatni a Godzilla Kong ellen jeleneteit

A rendező beszélt még többek között arról is, hogy ki ihlette a...