Főoldal BREAKING A Godzilla x Kong: The New Empire előzetese egy epikus szörnyháborút vezet fel
BREAKINGElőzetesek

A Godzilla x Kong: The New Empire előzetese egy epikus szörnyháborút vezet fel

Godzilla és Kong összefog, hogy megküzdjenek a kolosszális fenyegetéssel az új birodalomban.

877

A Szörnyuniverzum jövőre visszatér az ötödik résszel, és most először láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire első kedvcsinálóját. A film a Legendary Pictures 2021-es Godzilla Kong ellen folytatása lesz Adam Wingard rendezésében, aki szintén visszatért a főszereplők mellett.

A Kaiju-rajongók alig hiszik el, és egyszerűen nem lehet betelni azzal, hogy Godzilla és Kong pusztítását mennyire jó nézni a filmvásznon, ahogy porig rombolják a nagyvárosokat, miközben valamiféle fenevaddal pofozkodnak. A nagy várakozást követően a Godzilla x Kong: The New Empire saját panelt kapott a brazíliai CCXP-n, ahol a film rendezője, Adam Wingard is megjelent, és természetesen bemutatta a várva várt első előzetest a közelgő blockbusterhez.

Eddig a rajongók csak egy rövid teaser trailert láthattak, benne egy rejtélyes lénnyel a trón tetején. Bár a történet szempontjából nem sokat árult el, azt sugallta, hogy a 2021-es filmhez hasonlóan a két hatalmas fenevadnak ismét össze kell fognia, hogy legyőzzék ezt a titokzatos főgonoszt. A direktor néhány nappal ezelőtt már megosztott néhány gondolatot Godzilla és Kong ellenfeléről, ami teljesen új lesz.

Elnézve a lenti képsorokat egészen nagyszabású kalandnak ígérkezik a Titánok következő összecsapása.

A film hivatalos szinopszisa szerint: “Ez a legújabb rész a Godzilla Kong ellen leszámolását egy teljesen új filmes kalanddal követi, amelyben a mindenható Kong és a félelmetes Godzilla egy kolosszális, felfedezetlen, a világunkban rejtőző fenyegetés ellen száll szembe, amely a létezésüket – és a miénket is – próbára teszi. Az epikus új filmben elmélyülünk a Titánok történetében, eredetükben, a Koponya-sziget és azon túl rejtelmeiben, miközben feltárul az a mitikus csata, amely segített összekovácsolni ezeket a rendkívüli lényeket, és örökre az emberiséghez kötötte őket.”

Az előző részből visszatér Rebecca Hall, Brian Tyree Henry és Kaylee Hottle, ám a szereplőgárdát erősíti a folytatásban Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns és Rachel House.

Godzilla x Kong: The New Empire 2024. április 12-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...