Főoldal Filmek Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti Bosszúállók.

1.3k
Vasember
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Moziverzum könnyes búcsút vett Tony Starktól, azaz Vasembertől a Bosszúállók: Végjátékban. Robert Downey Jr. feláldozta magát, hogy megmentse az univerzumot Thanos haragjától, és ezzel véget ért Stark története, és az MCU-rajongók emlékezetébe örökre bevésődött. Rengetegen vannak azonban, akik szeretnék, ha Stark valahogy visszatérne a harcba.

Nemrég még olyan pletykák is felröppentek, amelyek szerint a Marvel Studios szeretné visszahozni az eredeti Bosszúállókat, köztük Starkot is. A pletykák után Kevin Feige is megszólalt. Feige egyike volt azoknak, akiket Robert Downey Jr. a Vanity Fair címlapsztorijában meginterjúvolt. A beszélgetés közepette kitért arra is, hogy Tony Stark feltámad-e.

Ezt a pillanatot megőrizzük, és nem nyúlunk hozzá többé. Mindannyian nagyon keményen dolgoztunk sok éven át, hogy eljussunk idáig, és soha nem szeretnénk ezt semmilyen módon visszacsinálni.

Kevin Feige

Teljesen érthető, hogy nem akarják visszacsinálni a dolgokat, és azzal semmissé tenni az eseményeket. Elvégre Tony Starknak volt egy sokrétű és lenyűgöző története, amelyben egy önző fegyverkereskedőből önzetlen szuperhőssé vált. Az, hogy az ő karakterívének az lett a vége, hogy az életét adta, hogy számtalan életet megmentsen, abszolút tökéletes volt. Persze a karakter egy variánsa visszatérhetne, tekintve a multiverzumon belüli zűrzavart, ami az MCU-ban az elmúlt években történt. Ez azonban még mindig csökkenthetné Stark tették a Szent Idősíkon.

Robert Downey Jr. nemcsak az MCU egyik legjobban fizetett színésze lett a Vasember szerepének köszönhetően, hanem az egyik legkedveltebb is. Volt idő, amikor a Marvel illetékeseinek nem igazán tetszett, hogy a sztárt szerződtessék az akkoriban még fiatal univerzumba (és őszintén szólva jó okkal). Kevin Feige azonban a jelek szerint mindig is kiállt mellette, és meg kellett győznie kollégáit, hogy adjanak Downey-nak egy esélyt.

A Marvel vezetősége egyszerűen csak ideges volt, hogy a jövőbeli filmjeikben minden zsetonjukat olyasvalakire bízzák, akinek a múltban voltak ilyen-olyan jogi problémái. Nem voltam túl jó – és még mindig nem vagyok az – abban, hogy elfogadjam a nemet válaszként. De nem szoktam verni az asztalt, hogy elérjem a célom. Próbálom kitalálni, hogyan lehetne a lehető legegyértelműbbé tenni mások számára, hogy miért kellene egy bizonyos irányba haladnunk. És ekkor merült fel a próbafelvétel ötlete.

Kevin Feige

A többi már történelem, ahogy mondani szokták. Minden elismerés Feige-nek, hogy kitart Tony halála mellett, és csak azért nem hozzák vissza az eredeti Bosszúállókat, hogy megmentsék a Marvel Moziverzum jó hírnevét.

Vasember
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...