Főoldal Játékok Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.

545
XDefiant
Forrás: Ubisoft

Nem kell már sokat aludni, hogy végre belevethessük magunkat a Ubisoft vadiúj online, belső nézetes (first-person) multiplayer aréna shooterébe. Az XDefiant című játék ugyanis május 21-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S konzolokra. A szoftver ingyenesen elérhető lesz és akik korábban regisztráltak, azok május 16 óta már előtölthetik a választott platformon. A fejlesztő Ubisoft San Francisco csapata időközben a hivatalos PC-s gépigényt is közzétette.

Az XDefiant gépigénye alapján minimum beállításokkal nem lesz szükségünk nagyon erős PC-re. Továbbá a tárhelyünket is kímélték, csupán 35 GB helyre lesz szükség nem csak PC-n, hanem a konzolokon is. A Ubisoft úgy írta le május 21-i rajtot, mint egy előszezon, amelyben már most számos tartalmat kínálnak. Öt különböző játékmódot kapunk, 14 pályával, 24 fegyverrel és 44 kiegészítővel. A játék amolyan multiverzum a Ubisoft franchise-zaiból, hiszen lesznek benne frakciók a Tom Clancy’s családból (Splinter Cell, The Division, Ghost Recon), a Watch Dogsból és a Far Cry-ból is. A játék igazi multiplayer shooter, amely, ha sikeres lesz, akár komolyabb esport címként is tekinthetünk majd rá. Ráadásul a népszerű Call of Duty szériának is konkurenciát állíthatnak vele.

A fejlesztő közölte azt is, hogy megjelenéskor mely tartalmak lesznek ingyenesek és fizetősek a játékon belül. Ingyenesen megkapjuk a battle pass jutalmakat, napi, heti és Ubisoft Connect kihívásokat, Weapon Mastery-t a fegyverek módosításához, továbbá közösségi részvételi jutalmakat, például Twitch dropok, ajándékok és játékon belüli eseményeket. Fizetős tartalom lesz viszont a Premium Battle Pass csomag, amely karakter és fegyver kozmetikákat, kioldható frakciókat, játékos kártya háttereket, karakter animációkat és emojikat ad majd. A megjelenéshez egy előzetest is megosztottak, íme.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Elon Musk kritizálta az Assassin’s Creed Shadows fekete főszereplőjét, a Ubisoft fejlesztői reagáltak rá

A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás valóban megöli a művészetet?

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is látható az Assassin’s Creed Shadows

A Ubisoft bemutatta az új Assassin’s Creed játékmenetét.

Star Wars Outlaws
Játékok

Egy ismerős karakter bukkant fel a Star Wars Outlaws előzetesében

Han Solo régi barátja is szerepel majd az alvilági kalandban.