Terminátor: Sötét végzet

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Bár a Terminátor: Sötét végzet mind kritikákban, mind pedig rajongó elvárásokban hozta a kötelezőt, mégis bukást könyvelhetett el.

Bár a Terminátor: Sötét végzet mind kritikákban, mind pedig rajongó elvárásokban hozta a kötelezőt, mégis bukást könyvelhetett el.

A Terminátor 2. – Az ítélet napja után a franchise hosszú időre vakvágányra került, a rosszabbnál-rosszabb alkotásokkal folytatták a klasszikust, míg néhány éve James Cameron visszakapta a jogokat, aki amilyen gyorsan tudta, egy új trilógia alapjait kezdte lefektetni. Ennek egyik következménye, hogy a második rész óta elkészült alkotásokat kukázták, a gyökerekhez mentek vissza.

A Sötét végzettel azonban elkéstek a készítők, túl sok idő telt el a klasszikus és a folytatás között, a rajongók az elmúlt évek botrányos alkotásai után elfordultak a franchisetól, ez pedig számokban is megmutatkozott legutóbb, hiszen mindössze 261 millió dollárt hozott a stúdiónak. Messze elmaradt a várakozásoktól, és alighanem megpecsételte a következő részt is, pedig a Paramount Pictures mindent megtett, még Linda Hamiltont is meggyőzte a visszatérésről.

A The Hollywood Reporter készített interjút a színésznővel, aki elárulta, hogy örülne már neki, ha letennének Sarah Connorról és többet nem kéne eljátszani a karaktert:

A bemutató óta persze más is kiderült már, méghozzá hogy a forgatás itt sem telt zökkenőmentesen, vita dúlt Tim Miller rendező és James Cameron producer között, és ennek Miller hangot is adott a médiában, a jövőben nem kíván együtt dolgozni Cameronnal. De talán a franchise is egy hosszabb pihenőre megy most.

Total
25
Shares
Previous Article

Elmarad a Taipei Game Show a koronavírus miatt

Next Article
Halálos iramban 9.

Berobbant a Halálos iramban 9. első előzetese, és rögtön magyar szinkronnal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!