Wide Screen
Image default
Filmek

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Bár a Terminátor: Sötét végzet mind kritikákban, mind pedig rajongó elvárásokban hozta a kötelezőt, mégis bukást könyvelhetett el.

Bár a Terminátor: Sötét végzet mind kritikákban, mind pedig rajongó elvárásokban hozta a kötelezőt, mégis bukást könyvelhetett el.

A Terminátor 2. – Az ítélet napja után a franchise hosszú időre vakvágányra került, a rosszabbnál-rosszabb alkotásokkal folytatták a klasszikust, míg néhány éve James Cameron visszakapta a jogokat, aki amilyen gyorsan tudta, egy új trilógia alapjait kezdte lefektetni. Ennek egyik következménye, hogy a második rész óta elkészült alkotásokat kukázták, a gyökerekhez mentek vissza.

A Sötét végzettel azonban elkéstek a készítők, túl sok idő telt el a klasszikus és a folytatás között, a rajongók az elmúlt évek botrányos alkotásai után elfordultak a franchisetól, ez pedig számokban is megmutatkozott legutóbb, hiszen mindössze 261 millió dollárt hozott a stúdiónak. Messze elmaradt a várakozásoktól, és alighanem megpecsételte a következő részt is, pedig a Paramount Pictures mindent megtett, még Linda Hamiltont is meggyőzte a visszatérésről.

A The Hollywood Reporter készített interjút a színésznővel, aki elárulta, hogy örülne már neki, ha letennének Sarah Connorról és többet nem kéne eljátszani a karaktert:

Igazán értékelném, ha egy kisebb kaliberű változat, ahol annyira sok millió nem forog kockán. A mai közönség annyira kiszámíthatatlan. Nem tudom megmondani, hogy hány laikustól hallottam, hogy „az emberek többé nem járnak el moziba.” Ez nem hollywoodi elemzés, csak kijön majdnem mindenki száján. Határozottan nem ilyen nagy kockázatú pénzügyi vállalkozásnak kellene lenni, de én örülnék, ha soha nem térnék vissza. Szóval nem, nem vagyok bizakodó, mert nagyon szeretném, ha bevégeztetett volna számomra.
Linda Hamilton

A bemutató óta persze más is kiderült már, méghozzá hogy a forgatás itt sem telt zökkenőmentesen, vita dúlt Tim Miller rendező és James Cameron producer között, és ennek Miller hangot is adott a médiában, a jövőben nem kíván együtt dolgozni Cameronnal. De talán a franchise is egy hosszabb pihenőre megy most.

Még több a témában...

A Terminátor: Sötét végzet kulcsfontosságú jeleneteit így keltették életre a vizuális-effektek segítségével

Kévés Bence Mihály

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

Box Office-figyelő: 2019/45. hét: Meglepetés az első helyen, a Terminator: Sötét végzet pedig hozta, amit mindenki várt tőle

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat