Terminátor: Sötét végzet

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

A Terminátor: Sötét végzet nem teljesít jól a mozikban, ezzel kapcsolatban Tim Miller rendezőt is megkérdezték, és őszintén beszélt a film bukásáról és James Cameronnal való vitáiról.

A Terminátor: Sötét végzet nem teljesít jól a mozikban, ezzel kapcsolatban Tim Miller rendezőt is megkérdezték, és őszintén beszélt a film bukásáról és James Cameronnal való vitáiról.

Ésszerű magyarázat nincs arra, hogy a Terminátor: Sötét végzet jó kritikák ellenére miért hasalt el a mozik kasszái előtt, hiszen még a franchise két oszlopos tagja, Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger is visszatért, de ennek ellenére is csak 29 millió dollárt tudott felmutatni nyitóhétvégéjén a film az Észak-Amerikai mozikban.

Ezzel kapcsolatban most Tim Miller is megszólalt, aki mérlegelte a franchise jövőjét, valamint hogy véleménye szerint mi vezetett a csúfos végzethez:

Miller azzal kapcsolatban is megfogalmazott gondolatait, hogy egyesek miért beszéltek lehangolóan a filmről, és hogy miért bizonyult problémának a múltban bemutatott néhány film, melyek előzetesen már rányomták bélyegét a Sötét végzetre.

Ami pedig Miller és James Cameron közös munkáját illeti, megtudtuk, hogy a rendező és producer gyakran nem értettek egyet mindenben, a forgatókönyv bizonyos soraitól kezdve egészen addig, ahogy a Légiót elképzelték.

Tim Miller Terminátor: Sötét végzet

Bár nem haraggal váltak el, és kapcsolatuk továbbra is normális, Miller a jövőben kerülni szeretné Cameronnal való közös munkát, de leszögezte, ennek nincs köze a Sötét végzet forgatásához:

Azt tudom mondani, hogy nem, de ennek semmi köze sincs ahhoz a traumához, amit megtapasztaltam. Inkább csak nem akarok újra ilyen helyzetbe kerülni, amikor elvesztem az irányítást afölött, amin dolgozom, és ami szerintem helyes lenne.

Ahogy a nap elején már kiderült, Miller hasonló probléma miatt nem vállalta a Deadpool 2. rendezői teendőit, ahol Ryan Reynolds teljes kontroll alatt tartotta a filmszériát, s ezzel leszűkült a rendező játéktere, már nem érezte komfortosnak a kialakult szituációt, így inkább távozott.

Total
1
Shares
Previous Article
Rey Star Wars

J.J. Abrams szerint nem véletlen, hogy Rey olyan erős

Next Article

Új platformot hódít meg a Gris

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!