Morgan Stark

Lexi Rabe a Bosszúállók: Végjáték után nem akármilyen jelmezbe öltözött Halloween alkalmából

Lexi Rabe halloweeni jelmeze Pepper Potts vaspáncélja volt.

A Bosszúállók: Végjáték legaranyosabb szereplője kétségtelen, hogy Tony Stark lánya volt, akit Lexi Rabe keltett életre egy éve. Bár eltarthat egy ideig, amire újra látjuk a karaktert a filmvásznon, Rabe nem bírta kivárni a következő alkalmat, ezért Halloween alkalmából nem más jelmezbe bújt, mint amit Gwyneth Paltrow viselt a fináléban.

A történet után mondanunk sem kell, hogy milyen sok teóriát szőttek a rajongók, hogy mikor és milyen szerepben térhet majd vissza a fiatal színésznő. Többen úgy vélik, hogy a híres Rescue vagy Iron Girl lehet majd a Marvel Moziverzumban. Még ha így is történne, nagyon messze vagyunk a karakter visszatérésétől, most azonban Rabe megmutatta a rajongóknak, hogy hogyan állna neki édesanyja, Pepper Potts páncélja.

Az én halloweeni jelmezem! Nem, ez nem phtoshoppolt! Rescue. Bosszúállók. Nekem készült. Egy barátom [Shannon Rona]. Gwyneth Paltrow, mit gondolsz? Robert Downey Jr., nagyon menő, nem? Marvel, remélem, hogy egy nap betöltöm ezt a szerepet.

A Végjáték bemutatója után sokan feltették a kérdést Rabe-nek, hogy Morgan Stark szerepében látjuk-e még a jövőben, de akkor még nem tudott arról, hogy visszatérne, persze ez nem zárja ki a lehetőséget előtte. Valószínűleg a Marvel Studios nem fog megfeledkezni az egyik legnépszerűbb karakter lányáról, s a jövőben viszontlátjuk még a karaktert. Lehet, hogy ő is annak a Fiatal Bosszúállók formáció oszlopos tagja lesz, amin a stúdió hosszú ideje dolgozik már. Az viszont biztos, hogy nem kell bajlódni a tökéletes jelölt megtalálásával, hiszen Lexi Rabe belopta magát mindenki szívébe, és a szerep is passzolt rá.

Morgan Starkot egyébként nemcsak mint gyerek, hanem idősebb alakban is feltűnt volna a filmben, azonban Katherine Langford jelenetét kivágták a filmből. A Russo testvérek azzal indokolták a döntést, hogy a tesztvetítések alatt a nézők nem értették a jelenet súlyát, összezavarta őket, amikor Stark találkozott lányával a jövőben, hogy bocsánatot kérjen tettéért, ami egyben egy lelki békét is jelentett volna Tony számára.

Total
6
Shares
Previous Article
007 Nincs idő meghalni

Lashana Lynch megerősítette, hogy ő lesz a 007 Nincs idő meghalni első női 007-es ügynöke

Next Article

Miles Morales a saját játéka tévés reklámjában is stílusos

Related Posts