Wide Screen
Image default
Filmek

Katherine Langford elmesélte, milyen érzés volt, hogy az egész jelenetét kivágták a Végjátékból

Katherine Langford játszotta Tony Stark lányának felnőtt énjét.

Már javában ment a Bosszúállók: Végjáték forgatása, vagy talán már néhány extra jelenetet filmeztek, amikor jött a bejelentés, hogy a 13 okom volt című sorozat főszereplőjét alakító Katherine Langford egy titokzatos szerepre szerződött. Sokáig ment a találgatás, hogy kit alakít majd a filmben, de végül jelenetét teljes egészében kivágták a filmből.

A Russo testvérek később azzal magyarázták a dolgot, hogy azért kellett kivágni Langford szerepét a filmből – aki történetesen Tony Stark lánya idősebb énjét játszotta a filmben -, mert amikor tesztvetítést tartottak, a nézőközönség nem értette a jelenetet, nem tudtak azonosulni a szereplővel. Végül a Végjáték extrái között megmutatták ezt a bizonyos jelenetet, ami valójában arról szólt, hogy a Lélekvilágban Tony azért találkozott idősebb lányával, mert szerette volna tudni, Morgan megbocsátott-e neki, amiért feláldozta magát az univerzum sorsáért.

Most az ausztrál rádióban, a Smallzy’s Surgery műsorban szólalt meg Langford, akit arról faggattak, hogy milyen érzés volt számára, amikor megtudta, hogy jelenetet teljes egészében kivágták a filmből.

Igazából arra gondoltam, hogy ha bármi hasonlóból kivágnak, akkor legalább elmondhatom, hogy a Bosszúállók-filmből vágták ki a jelenetem. Egyszerűen örülök annak, hogy ilyen emlékem van.

Utólag a jelenet felkerült a Disney+ streamingszolgáltatóra, így mindenki megnézhette a szóban forgó jelenetet, de nyilvánvalóan a történtek után mindenki arra kíváncsi most, hogy látjuk-e még a Marvel Moziverzum berkein belül. Smallzy is erre szeretett volna választ kapni, de Langford csak annyit válaszolt, nem tudja a választ erre, de még ha tudná, akkor sem mondhatna bármit is, de őrömmel játszaná újra Morgant.

Katherine Langford

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat