Wide Screen
Image default
Filmek

Az első kép Katherine Langford titokzatos karakteréről a Bosszúállók: Végjátékban

Katherine Langford a Bosszúállók: Végjáték egyik új szereplője, azonban eddig még nem sikerült kideríteni, hogy kit fog játszani a filmben.

Egészen 2018 októberéig kell visszamennünk, mikor bejelentették, hogy a 22 éves Katherine Langford is csatlakozott az akkor már leforgatott Bosszúállók: Végjáték szereplőgárdájához – legalábbis azt hittük, hogy elkészült a film. Múlt héten előbb Karen Gillan és Zoe Saldana, majd Jeremy Renner osztott meg forgatási képet a Bosszúállók: Végjáték pótforgatásáról, ezzel együtt még az is megeshet, hogy Katherine Langford csak most bújt jelmezbe.

Russo fivérek nem árulták el, hogy kit fog játszani a színésznő, de pletykák szerint sokkoló lesz a lány szerepe a filmben. Eddig forgatási képeken sem láttuk a színésznőt, most azonban több rajongó is úgy gondolja, hogy Langford először osztott meg képet a Bosszúállók: Végjáték felvételéről. Bár arra utaló jel nincs, hogy lenti kép a Bosszúállók: Végjáték pótforgatásán készült volna, de miután még mindig tart a film forgatása, illetve hogy a színésznő befestette haját egy film kedvéért, elég nyomos érv lehet, hogy beugrott a Végjáték forgatására.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

She (red)y 💇💁

KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) által megosztott bejegyzés,

Rajongói teóriák annak ellenére is akadnak, hogy nem tudni, kit alakít a vásznon Langford. Akadnak olyanok, akik úgy gondolják, hogy Kate Bishopot játssza majd a filmben, esetleg az idősebb Cassie Langet a jövőből, de már arról is pletykáltak, hogy Tony Stark és Pepper Potts közös gyerekét fogja alakítani. Erre az elméletre most több rajongó is ráugrott, hiszen ahogy a képen is látható, Langford vörösre festette haját, és a hajszín árulkodó lehet Miss Potts után. Ugyanakkor Bishop és Lang szerepe azért is lehet érdekesebb és relevánsabb, mert egy korábbi pletyka szerint a Marvel Studios olyan új Bosszúállók-filmen dolgozik, ami a fiatalokra fókuszál, s nem kizárt, hogy Scott Lang lánya is feltűnik majd benne.

A Bosszúállók: Végjáték hazai bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

KRITIKA: Vasember 3.

Kiss Zita

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat