Főoldal Filmek Az első kép Katherine Langford titokzatos karakteréről a Bosszúállók: Végjátékban
Filmek

Az első kép Katherine Langford titokzatos karakteréről a Bosszúállók: Végjátékban

Katherine Langford a Bosszúállók: Végjáték egyik új szereplője, azonban eddig még nem sikerült kideríteni, hogy kit fog játszani a filmben.

88
Katherine Langford

Katherine Langford a Bosszúállók: Végjáték egyik új szereplője, azonban eddig még nem sikerült kideríteni, hogy kit fog játszani a filmben.

Egészen 2018 októberéig kell visszamennünk, mikor bejelentették, hogy a 22 éves Katherine Langford is csatlakozott az akkor már leforgatott Bosszúállók: Végjáték szereplőgárdájához – legalábbis azt hittük, hogy elkészült a film. Múlt héten előbb Karen Gillan és Zoe Saldana, majd Jeremy Renner osztott meg forgatási képet a Bosszúállók: Végjáték pótforgatásáról, ezzel együtt még az is megeshet, hogy Katherine Langford csak most bújt jelmezbe.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Russo fivérek nem árulták el, hogy kit fog játszani a színésznő, de pletykák szerint sokkoló lesz a lány szerepe a filmben. Eddig forgatási képeken sem láttuk a színésznőt, most azonban több rajongó is úgy gondolja, hogy Langford először osztott meg képet a Bosszúállók: Végjáték felvételéről. Bár arra utaló jel nincs, hogy lenti kép a Bosszúállók: Végjáték pótforgatásán készült volna, de miután még mindig tart a film forgatása, illetve hogy a színésznő befestette haját egy film kedvéért, elég nyomos érv lehet, hogy beugrott a Végjáték forgatására.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

She (red)y ??

KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) által megosztott bejegyzés,

Rajongói teóriák annak ellenére is akadnak, hogy nem tudni, kit alakít a vásznon Langford. Akadnak olyanok, akik úgy gondolják, hogy Kate Bishopot játssza majd a filmben, esetleg az idősebb Cassie Langet a jövőből, de már arról is pletykáltak, hogy Tony Stark és Pepper Potts közös gyerekét fogja alakítani. Erre az elméletre most több rajongó is ráugrott, hiszen ahogy a képen is látható, Langford vörösre festette haját, és a hajszín árulkodó lehet Miss Potts után. Ugyanakkor Bishop és Lang szerepe azért is lehet érdekesebb és relevánsabb, mert egy korábbi pletyka szerint a Marvel Studios olyan új Bosszúállók-filmen dolgozik, ami a fiatalokra fókuszál, s nem kizárt, hogy Scott Lang lánya is feltűnik majd benne.

A Bosszúállók: Végjáték hazai bemutatója április 25-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...