Katherine Langford

Katherine Langford szerepe sokakat sokkolni fog a Bosszúállók 4.-ben

Úgy tűnik, hogy Katherine Langford a sokkal nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részben, mint ahogy arról múltkor pletykáltak.

Úgy tűnik, hogy Katherine Langford a sokkal nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részben, mint ahogy arról múltkor pletykáltak.

Múlt héten kiderült, hogy a 13 Reasons Why című sorozat színésznője aláírt a Bosszúállók 4. részre, miközben forgatásával már végeztek Russo testvérek, de úgy tűnik, hogy még mindig derülnek ki érdekességek a folytatásról. Katherine Langford szerepét titokban szerették volna tartani, de hétvégén már olyan pletykákat olvashattunk, hogy ő lesz Sólyomszem (Jeremy Renner) tanítványa, Cate Bishop vagy lánya a Végtelen háború folytatásában.

A legfrissebb hírek szerint azonban ez nem talált, de még Clint Barton lánya a jövőből spekuláció sem helytálló, helyette sokkal izgalmasabb szerepet szánnak a színésznőnek. Egy névtelen forrás azt állítja most, Langford egy húszéves karaktert játszik a jövőben a Végtelen háború eseményei után, de a legizgalmasabb részlet az, hogy állítólag a hat első Bosszúállók egyikének a leszármazottja. De nem Sólyomszem lányát alakítja – ezt megerősítette a forrás.

Úgy hírlik, hogy a színésznő Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) lányát alakítja a várva várt a filmben, ami megint csak sok kérdést felvet a negyedik résszel kapcsolatban. Eddig úgy tudtuk, hogy a Bosszúállók az időben visszautaznak, s nem pedig előre, hogy megállítsák az Őrült Titánt, ehhez képest a forrás szavai szerint a jövőt is megnézzük. Persze ezek csak találgatások, hivatalosan a Marvel nem fogja megerősíteni a bemutatóig, de elképzelhető, hogy Stark csak azért utazik előre az időben, hogy találkozzon gyerekeivel, azonban akkor rájön, hogy a világ megmentéséért fel kell áldoznia magát a Marvel Moziverzumban.

Total
11
Shares
Previous Article

Sigourney Weaver már az Avatar 4-5. részeken dolgozik

Next Article
Bucky Sólyom

Sólyom és Bucky is saját sorozatot kaphat a Disney új platformján

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!