Wide Screen
Image default
Filmek

Sólyomszem tanítványa már a Bosszúállók 4.-ben szerephez jut?

A Marvel Studios egy olyan Sólyomszem projekten dolgozik, ami egészen új és érdekes fordulatokat hozhat a Marvel Moziverzumba.

Az elmúlt hónapok egyik felkapott témája volt, hogy Sólyomszem szóló filmet kap a Disneytől, aminek akár az új induló streaming szolgáltatás is helyet adhat – pontos részletek nem láttak napvilágot arról, hogy hol mutatnák be, de alighanem elkerülné a mozikat a szóló kaland -, és még az sem kizárt, hogy sorozatot kap a karakter, azonban a legfrissebb hírek szerint a sorozat valódi főszereplője nem is ő lesz, hanem a tanítványa, aki a jövőben akár még át is veheti a karakter szerepét a Bosszúállók oldalán.

A MCU Cosmic értesülései szerint a projekten már aktívan dolgoznak a stúdiónál, bár fontos leszögezni, hogy még mindig nagyon korai szakaszban járnak a tervezéssel. A történet kidolgozása során bizonyos elemeket Matt Fraction és David Aja ismert képregényíróktól merítenek, és Clint Barton (Jeremy Renner) mellett megismerjük az új tanítvány, Kate Bishopot, aki később akár le is válthatja a karaktert a Marvel Moziverzumban.

Ezzel kapcsolatban tegnap már meg is jelent egy hír, miszerint a 13 Reasons Why című sorozat színésznője, Katherine Langford csatlakozott a Bosszúállók 4. szereplőgárdájához, de szerepéről semmit sem hoztak nyilvánosságra. Találgatások szerint ő lehet Kate Bishop, Barton új tanítványa, akinek a negyedik fázisban fontos szerepet szánnak. Persze ezek csak találgatások, hivatalosan nem erősítették meg, hogy Bishopot játssza majd Langford a Végtelen háború várva várt folytatásában.

Még több a témában...

Látóhatárra került a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese

Kévés Bence Mihály

Pletykák szerint a Marvel egy női rendezőt szeretne látni A galaxis őrzői vol. 3. elén

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. miért nem volt ott a Comic-Conon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább