Bosszúállók: Végjáték

Több színész számára is elkezdődött a Bosszúállók: Végjáték pótforgatása

Nem tudni, hogy újraforgatásról van szó, vagy csak még mindig nem végeztek a Bosszúállók: Végjáték munkáival, de többen is újra kamerák elé álltak.

Nem tudni, hogy újraforgatásról van szó, vagy csak még mindig nem végeztek a Bosszúállók: Végjáték munkáival, de többen is újra kamerák elé álltak.

Úgy néz ki, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború két szereplője is visszatért a Bosszúállók: Végjáték forgatására, hogy újabb jeleneteket rögzítsenek. Előbb Karen Gillan, aki Nebulát játssza a Marvel Moziverzumban jelentkezett be Twitteren, hogy újra Bosszúállók-filmet forgat, majd nem sokkal később Zoe Saldana (Gamora) elárulta, hogy éppen a Bosszúállók: Végjáték sminkasztala előtt ül. Nebula visszatérése nem volt kérdéses, hiszen ő túlélte a csettintést, azonban mint tudjuk, Gamora meghalt a Végtelen háborúban, mikor Thanos feláldozta lányát a Lélekkőért cserébe. Érdekes, hogy Saldana miért spoilerezett a filmről, de ismerve a Marvel Studiost, még azon sem lennénk meglepődve, ha egy korábban, a Végtelen háború forgatás idejéről készült képet tett volna közzé, hogy összezavarja a rajongókat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hair up! What goes on, must come off! Adios Gamora… for now at least! Ha @makeupbyvera7 @fxrtst @avengers @trolls

Zoe Saldana (@zoesaldana) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yep! ???????

Zoe Saldana (@zoesaldana) által megosztott bejegyzés,

A folytatásban Amerika kapitány (Chris Evans) és Vasember (Robert Downey Jr.) minden tőle telhetőt megtesz majd, hogy helyrehozzák Thanos pusztítását, és feltámasszák a Megtizedelés áldozatait, és minden jel arra utal, hogy sikerrel járnak majd a küldetésben, mert Gamora, Vízió és még talán Loki is visszatérhet a képernyőre – utóbbiak egészen biztosan, hiszen ők minisorozatot kapnak a Disney+ streamingszolgáltatáson, igaz a Végtelen háború előtti időkből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wishing you all a wonderful weekend …. almost done on set !!! #weekendlove #needamassage #infinitywar #comingsoon #marvel

Jeremy Renner (@renner4real) által megosztott bejegyzés,

Később újabb színész jelentkezett be egy pótforgatásra, ezúttal Jeremy Renner tett egy rövid kitérőt, aki az Amerika kapitány: Polgárháború óta távol tartózkodott a Bosszúállóktól. Korábban láttuk már kiszivárogott forgatási képeken, de a Végjáték első előzetese megerősítette, hogy a karakter visszatér a Bosszúállók negyedik részében. Sőt, a trailer talán azt is megerősítette, hogy Clint Barton másik alteregójával, Roninként tér vissza áprilisban. Színésztársaihoz hasonlóan ő is Instagramon árulta el, hogy majdnem kész a forgatással.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
8
Shares
Previous Article
Avatar

Talán el sem készül az Avatar 4. és 5. része?

Next Article
Mission: Impossible - Utóhatás Henry Cavill

A Mission: Impossible két halott karaktere is visszatér a folytatásokban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!