Wide Screen
Image default
Filmek

Lelepleződött Idris Elba karaktere a The Suicide Squad rebootban?

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem Deathstroke lehet Idris Elba karaktere a James Gunn-féle The Suicide Squad szuperhősfilmben.

Idris Elba eredetileg Will Smith-t váltotta volna Deadshot szerepében, ám ez annyira menő ötletnek tűnt, mint amennyire borzalmasan is hangzott Will Smith alakítása után, hiszen ezzel örökre bezárták volna az ajtót Smith visszatérése előtt, aki elfoglaltsága miatt volt kénytelen lemondani a visszatérést. Végül a stúdió lemondott erről, s James Gunn egy teljesen új karakter után nézett, akit Idris Elba először kelthet életre a DC Moziverzumban.

Ezután olyan pletyka látott napvilágot, miszerint Elba egy másik színész szerepére tette rá kezét, s Joe Manganiello után ő lesz Deathstroke a DC Moziverzumban. Sokan nem tulajdonítottak nagy jelentőséget a hírnek, lévén mégis csak egy pletyka, így hamar elfelejtettük ennek hírét. Most azonban a Forbes értesülései szerint az angol színész Bronze Tiger-t fogja játszani a filmben. A karakterrel már korábban is találkozhattak a rajongók, hiszen a színész a Zöld íjász című sorozatban Michael Jei White alakította, ám ez évekkel korábban történt, így ki emlékszik már rá.

A DC univerzum egyik legnagyobb harcművészéről beszélünk, aki az elit Asszaszinok Ligájának tagja, és valamilyen tekintetben még Deathstroke karakterrel is összefüggésbe hozható. Nem kizárt tehát, hogy Slade Wilson Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenete után végre bemutatkozhat a filmvásznon is, ami még akár azt is eredményezheti, hogy Joe Manganiello teljes vállszélességgel bemutatkozhat a filmvásznon, amire a rajongók és a színész évek óta vár.

A The Suicide Squad bemutatója 2021. augusztus 6-án lesz, de hogy folytatásról vagy rebootról beszélünk, azt még a rendező sem tudja – vagy legalábbis nem árulja el.

Bronze Tiger

Még több a témában...

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Jelentést kaptunk, hogy áll most az Aquaman 2. forgatókönyve, és mi újság a The Trench-filmmel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon