Főoldal Filmek Lelepleződött Idris Elba karaktere a The Suicide Squad rebootban?
Filmek

Lelepleződött Idris Elba karaktere a The Suicide Squad rebootban?

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem Deathstroke lehet Idris Elba karaktere a James Gunn-féle The Suicide Squad szuperhősfilmben.

751
Idris Elba

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem Deathstroke lehet Idris Elba karaktere a James Gunn-féle The Suicide Squad szuperhősfilmben.

Idris Elba eredetileg Will Smith-t váltotta volna Deadshot szerepében, ám ez annyira menő ötletnek tűnt, mint amennyire borzalmasan is hangzott Will Smith alakítása után, hiszen ezzel örökre bezárták volna az ajtót Smith visszatérése előtt, aki elfoglaltsága miatt volt kénytelen lemondani a visszatérést. Végül a stúdió lemondott erről, s James Gunn egy teljesen új karakter után nézett, akit Idris Elba először kelthet életre a DC Moziverzumban.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ezután olyan pletyka látott napvilágot, miszerint Elba egy másik színész szerepére tette rá kezét, s Joe Manganiello után ő lesz Deathstroke a DC Moziverzumban. Sokan nem tulajdonítottak nagy jelentőséget a hírnek, lévén mégis csak egy pletyka, így hamar elfelejtettük ennek hírét. Most azonban a Forbes értesülései szerint az angol színész Bronze Tiger-t fogja játszani a filmben. A karakterrel már korábban is találkozhattak a rajongók, hiszen a színész a Zöld íjász című sorozatban Michael Jei White alakította, ám ez évekkel korábban történt, így ki emlékszik már rá.

A DC univerzum egyik legnagyobb harcművészéről beszélünk, aki az elit Asszaszinok Ligájának tagja, és valamilyen tekintetben még Deathstroke karakterrel is összefüggésbe hozható. Nem kizárt tehát, hogy Slade Wilson Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenete után végre bemutatkozhat a filmvásznon is, ami még akár azt is eredményezheti, hogy Joe Manganiello teljes vállszélességgel bemutatkozhat a filmvásznon, amire a rajongók és a színész évek óta vár.

A The Suicide Squad bemutatója 2021. augusztus 6-án lesz, de hogy folytatásról vagy rebootról beszélünk, azt még a rendező sem tudja – vagy legalábbis nem árulja el.

Bronze Tiger

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...