Wide Screen
Image default
Filmek

Idris Elba ezt a karaktert játssza a James Gunn-féle The Suicide Squad rebootban?

Egészen meglepő pletyka kapott szárnya a közösségi oldalakon, miszerint Idris Elba egy ismert karaktert fog alakítani a The Suicide Squadban.

Alighanem a DC Moziverzum egyik legjobban várt alkotása most a The Suicide Squad teljes feldolgozása, aminek útját A galaxis őrzői franchise rendezője, James Gunn egyenget jelenleg is. Miközben a The Suicide Squad rebootként jegyzik, Harley Quinn, Bumeráng kapitány és Viola Davis szerepet kap a feldolgozásban, akikhez Idris Elba is csatlakozni kíván.

Elba karakteréről először azt is beszélték, hogy Deadshotot kelti életre miután Will Smith összeférhetetlenség miatt nem tud visszatérni régi karakterében, azonban ezt Elba később azzal cáfolta meg, hogy nem szeretne egy olyan karaktert eljátszani, akit Smith keltett életre. Így már csak az volt a kérdés, hogy akkor kit fog alakítani a filmvásznon?

A legújabb pletykák szerint Deathstroke is szerepet kap a filmben, azonban nem Joe Manganiello játékában, hanem Idris Elba hozza el Batman egyik ősi nemezisét. Deathstroke már kapott egy rövid felvezetőt a DC-nél, mikor Az Igazság Ligája stáblista végén található jelenetben Batman nemezise találkozott Lex Luthorral, hogy felállítsanak egy csupa gonosztevőkből álló csapatot. Máig nem tudni pontosan, hogy a Ben Affleck és Geoff Johns által írt The Batman forgatókönyvének ki volt a főgonosza, de elmondások alapján Slade Wilson nagyon fontos szerepet játszott volna a történetben, amolyan felbujtó lett volna, aki kiszabadította volna az Arkham Elmegyógyintézet bűnözőit Gotham Cityre.

Úgy tűnik azonban, hogy Manganiello végleg lemondhat a hőn áhított szerepről, ugyanis Robbie Fox arról tweetelt, hogy Deathstroke megformálója James Gunn forgatókönyvében Idris Elba lesz.

A Geeks Worldwide is egészen érdekes hírről írt minap, állításuk szerint a direktor jelenleg olyan színésznőt keres egy titokzatos szerepre, aki minden bizonnyal Idris Elba karakterének lányát játszhatja majd a történetben. A lap is megjegyzi, hogy Elba valóban Deathstroke páncéljába bújik, lányát pedig Rose Wilson-nak vagy Sportsmaster-nek fogják hívni.

Deathstroke

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat