Főoldal Sorozatok Lehet, hogy Thrawn admirális is szerepelni fog az egyik Disney+ élőszereplős Star Wars-sorozatban?
Sorozatok

Lehet, hogy Thrawn admirális is szerepelni fog az egyik Disney+ élőszereplős Star Wars-sorozatban?

A nagy Thrawn admirális lehet a következő.

671
Thrawn

Nagyon úgy fest, hogy a Disney és a Lucasfilm újragondolta a teljes Star Wars franchise jövőjét, s inkább az olyan karakterek történetére fókuszálnak, akik közel állnak a rajongókhoz. A Star Wars: Lázadók animációs sorozat több szereplője is feltűnhet a The Mandalorian és más élőszereplős sorozatokban, most pedig arról kezdtek el beszélni, hogy Sabine Wren, Bo-Katan és Ezra Bridger után talán Thrawn is bemutatkozhat a jövőben.

Az elmúlt hetek fényében csak idő kérdése volt, hogy mikor röppentik fel a hírt, vagy ha úgy tetszik pletykát, hogy a következő szereplő Thrawn lehet majd, aki debütál a Disney+ képernyőjén. A karakterről először a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt lehetett olvasni, miszerint Richard E. Grant szerződött a trilógia befejező részében és talán a legendás gonosztevő szerepét kapta. Végül a színész nem Thrawn szerepére szerződött.

A The DisInsider úgy tudja, hogy a Disney jelenleg keresi azt a színészt, aki a rajongók kedvenc gazemberét keltheti életre majd a jövőben. A lap úgy fogalmaz, hogy csak szereplőválogatásra kerül sor, nincs konkrét projekt, tervezés alatt áll még a karakter bemutatása, ami akár önálló spin-off sorozathoz is vezethet majd.

Timothy Zahn írótól a Heir to the Empire regényben olvashattunk először a karakterről, majd a 2016-os Star Wars: Lázadókban több epizódban is szerepelt, amikor a végén Ezra Bridger-rel együtt neki is nyoma veszett. Amennyiben igazak a pletykák, akkor az Ahsoka Tano önálló sorozata Bridger felkutatásáról fog szólni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...