Thrawn

Lehet, hogy Thrawn admirális is szerepelni fog az egyik Disney+ élőszereplős Star Wars-sorozatban?

A nagy Thrawn admirális lehet a következő.

Nagyon úgy fest, hogy a Disney és a Lucasfilm újragondolta a teljes Star Wars franchise jövőjét, s inkább az olyan karakterek történetére fókuszálnak, akik közel állnak a rajongókhoz. A Star Wars: Lázadók animációs sorozat több szereplője is feltűnhet a The Mandalorian és más élőszereplős sorozatokban, most pedig arról kezdtek el beszélni, hogy Sabine Wren, Bo-Katan és Ezra Bridger után talán Thrawn is bemutatkozhat a jövőben.

Az elmúlt hetek fényében csak idő kérdése volt, hogy mikor röppentik fel a hírt, vagy ha úgy tetszik pletykát, hogy a következő szereplő Thrawn lehet majd, aki debütál a Disney+ képernyőjén. A karakterről először a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt lehetett olvasni, miszerint Richard E. Grant szerződött a trilógia befejező részében és talán a legendás gonosztevő szerepét kapta. Végül a színész nem Thrawn szerepére szerződött.

A The DisInsider úgy tudja, hogy a Disney jelenleg keresi azt a színészt, aki a rajongók kedvenc gazemberét keltheti életre majd a jövőben. A lap úgy fogalmaz, hogy csak szereplőválogatásra kerül sor, nincs konkrét projekt, tervezés alatt áll még a karakter bemutatása, ami akár önálló spin-off sorozathoz is vezethet majd.

Timothy Zahn írótól a Heir to the Empire regényben olvashattunk először a karakterről, majd a 2016-os Star Wars: Lázadókban több epizódban is szerepelt, amikor a végén Ezra Bridger-rel együtt neki is nyoma veszett. Amennyiben igazak a pletykák, akkor az Ahsoka Tano önálló sorozata Bridger felkutatásáról fog szólni.

Total
32
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Liberated

Next Article

Bejelentették a Project Cars 3-at

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!