Ezra Bridger

Jelentések szerint a Lucasfilm egy élőszereplős Ezra Bridger-sorozaton dolgozik

A Lázadók főszereplője is megelevenedhet a Disney+ kínálatában.

Az elmúlt hetekben nagyon sok érdekes (pletyka) hírt olvashattunk a Star Wars franchise jövőjéről, hogy a Disney és a Lucasfilm milyen új történetekkel szeretné bővíteni a messzi-messzi galaxist. Számos alkalommal olvashattunk, hogy a Star Wars: Lázadók című animációs karakterei visszatérnek a képernyőre, igaz nem Dave Filoni sorozat folytatásáról van szó, hanem Jon Favreau rendezőtől a The Mandalorian-sorozatról, amiben Ahsoka mellett Bo-Katan, Sabine Wren, Rex és még Boba Fett is visszatér a halálból.

A legfrissebb hírek szerint a Lucasfilm egy másik karakter bemutatásán is dolgozik már, ugyanis Ezra Bridger története élőszereplős sorozatban folytatódhat a Lázadók után. A The Illuminerdi értesülései szerint a stúdiónál már azt vitatják, hogy miként lehet folytatni a karakter történetet, akinek nyoma veszett a Lázadók utolsó évadában. A lap forrásai szerint a Lucasfilm szereplőválogatást fog tartani, aki akár a következő évek legfontosabb szereplője is lehet.

A webhely továbbá megjegyzi még, hogy a szerepre 30-40 év közötti színészeket keresnek, és különösen ázsiai származású férfiakat hallgatnak majd meg a következő hetekben, de nyitottak az indiai, latin és közel-keleti színészekre is. A castingot egy új Disney+ sorozatra írták ki, de nem kizárt, hogy már a The Mandalorian egyik epizódjában is találkozhatunk majd a szereplővel – valószínűleg már csak a harmadik évadban.

Total
10
Shares
Previous Article
Mulan

A Disney fontolgatja, hogy a Mulan egyenesen digitálisan legyen elérhető, hogy ezzel maximalizálják a bevételeket

Next Article

Végre Nintendo Switch-re is megérkeztek a 2K remekművei

Related Posts