Wide Screen
Image default
Sorozatok

Jelentések szerint a Lucasfilm egy élőszereplős Ezra Bridger-sorozaton dolgozik

A Lázadók főszereplője is megelevenedhet a Disney+ kínálatában.

Az elmúlt hetekben nagyon sok érdekes (pletyka) hírt olvashattunk a Star Wars franchise jövőjéről, hogy a Disney és a Lucasfilm milyen új történetekkel szeretné bővíteni a messzi-messzi galaxist. Számos alkalommal olvashattunk, hogy a Star Wars: Lázadók című animációs karakterei visszatérnek a képernyőre, igaz nem Dave Filoni sorozat folytatásáról van szó, hanem Jon Favreau rendezőtől a The Mandalorian-sorozatról, amiben Ahsoka mellett Bo-Katan, Sabine Wren, Rex és még Boba Fett is visszatér a halálból.

A legfrissebb hírek szerint a Lucasfilm egy másik karakter bemutatásán is dolgozik már, ugyanis Ezra Bridger története élőszereplős sorozatban folytatódhat a Lázadók után. A The Illuminerdi értesülései szerint a stúdiónál már azt vitatják, hogy miként lehet folytatni a karakter történetet, akinek nyoma veszett a Lázadók utolsó évadában. A lap forrásai szerint a Lucasfilm szereplőválogatást fog tartani, aki akár a következő évek legfontosabb szereplője is lehet.

A webhely továbbá megjegyzi még, hogy a szerepre 30-40 év közötti színészeket keresnek, és különösen ázsiai származású férfiakat hallgatnak majd meg a következő hetekben, de nyitottak az indiai, latin és közel-keleti színészekre is. A castingot egy új Disney+ sorozatra írták ki, de nem kizárt, hogy már a The Mandalorian egyik epizódjában is találkozhatunk majd a szereplővel – valószínűleg már csak a harmadik évadban.

Még több a témában...

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Kényszerből Toby Haynes váltja Tony Gilroy rendezőt a Cassian Andor Disney+ sorozat élén

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat