Főoldal Sorozatok Dave Filoni ezúttal Sabine Wren sorsára utalt, hogy története folytatódhat A Jedi visszatér után
Sorozatok

Dave Filoni ezúttal Sabine Wren sorsára utalt, hogy története folytatódhat A Jedi visszatér után

A Star Wars: Lázadók végén Sabine Wren és Ahsoka Tano közösen indultak megkeresni Ezra Bridgert a galaxisban, így ő is feltűnhet majd a The Mandalorian következő részeiben.

508
Sabine Wren

A Star Wars: Lázadók végén Sabine Wren és Ahsoka Tano közösen indultak megkeresni Ezra Bridgert a galaxisban, így ő is feltűnhet majd a The Mandalorian következő részeiben.

A Lázadók című animációs Star Wars-sorozat utolsó néhány percében a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér eseményei után ugrottunk, abba az időbe, amikor Ahsoka Tano és Sabine közösen indulnak felkutatni Ezra Bridger barátjukat a messzi-messzi galaxisban. Ez azért is bír akkora jelentőséggel, hiszen a The Mandalorian is valamikor ebben az időben játszódik, még a Star Wars: Az ébredő Erő előtt, tehát amennyiben Ahsoka feltűnik majd a sorozatban, talán Sabine-nak is lesz keresni valója.

Tekintettel az elmúlt hetek híreit nézve, amiket olvashattunk a The Mandalorian szereplőgárdájáról, a józan ész azt diktálja, hogy Boba Fett, Ahsoka és Bo-Katan mellett Sabine is feltűnik majd ősszel a sorozatban. A Deadline is erre volt kíváncsi, amikor interjút készített Dave Filonival, hogy ossza meg gondolatait a karakter lehetséges visszatéréséről.

Szerintem ez elképzelhető. Úgy értem, hogy ez egyértelműen valami olyan, amit függőben hagytam a történet végén, és ennek oka az, hogy ott lebegjen a fejemben, amikor van egy másik történet. Szeretem a sorozatban szereplő dolgokat, még akkor is, ha olvasom vagy nézem őket, és mindig van egy kis szomorúság, amikor valami a végéhez ér. Szóval a lehetőség egy nagyszerű dolog. Imádom, hogy a rajongók hasonlóan gondolnak ezekre a történetekre, ahogy ámuldoztam a sok történeten. Gyerekként kíváncsi voltam, hogy mi történt Luke-kal és az összes többi hőssel A Jedi visszatér után. Azt hiszem, hogy ez is része ennek az élvezetnek, és azt mondom, hogy ez valami olyan, amit kellően átgondoltam, de hát soha nem tudhatjuk, hogy mikor vagy hogy valaha is alakot ölt-e.

A Lucasfilm még semmit nem erősített meg a folytatással kapcsolatban, hogy mely karaktereket látjuk majd a The Mandalorian második évadában, de nagyon is van benne ráció, hogy Sabine is életre keljen a képernyőn.     

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Ahsoka
Sorozatok

Vélemény: Sabine és az Erő-érzékenység

Kis Erő-érzékenység útmutató! A kérdés, hogy Sabine Wrenben megvan az Erő?

Ahsoka
Sorozatok

Ahsoka: Rosario Dawson elárulta, hogy karaktere élőszereplős változatát Gandalf inspirálta

Rosario Dawson és Dave Filoni sokat beszélgettek szürke és fehér Gandalfról az...