Wide Screen
Image default
Filmek

Látóhatárra került a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige utalást tett arra, hogy a rajongók mikor láthatják a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesét.

Nos, hogy végre megkaptuk Az Igazság Ligája és a Star Wars: Az utolsó Jedik végső előzeteseit, a rajongók epekedve várják, hogy vajon mikor fut be a Végtelen háború első valódi előzetese, noha a legszerencsésebbek már a D23 Expón és a San Diego-i Comic-Conon kaptak ízelítőt a Marvel legnagyobb ütközetéből. Az elnök szavaival élve, még idén érkezni fog!

Az Infinity War forgatását még nyáron fejezték be, azóta viszont már nekiláttak a Bosszúállók 4.-nek, melyről több fotót és videót kaptunk, de magáról a történetről hallgatnak. A rajongók abban bíztak, hogy talán a Thor: Ragnarökkel bemutatják a trailert is, de erre később rácáfoltak. A Ragnarök után 2018-ban a Fekete Párduc lesz a Marvel következő filmje, viszont az már túl késő lenne az áprilisi bemutató előtt, így maradt a Karácsony. Talán Az utolsó Jedik előtt kapjuk meg az ízelítőt?

Mint ahogy fenti tweetben is olvasható, 2017 év végén biztosan érkezni fog egy Végtelen háború előzetes, azt pedig csak kibírjuk valahogy.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték könyve utalást tesz [SPOILER] megjelenésére?

Kévés Bence Mihály

Menő TV Spotot kapott A galaxis őrzői vol. 2.

Ne olyan sietősen! A galaxis őrzői vol. 2. és 5 stáblistás jelenet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább