Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Befejeződött a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása?

Russo testvérek a két Bosszúállók-filmből egyet, az Infinity Wart kipipálták, most a Bosszúállók 4.-en a sor. Érkezik az első teaser?

Russo testvérek a két Bosszúállók-filmből egyet, az Infinity Wart kipipálták, most a Bosszúállók 4.-en a sor. Érkezik az első teaser?

Gyakorlatilag már fél éve, hogy megkezdődött a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy ez a folyamat a végéhez érkezett. Az elmúlt hetekben több színész is nyilatkozta már, hogy végzett a felvételeivel és most valószínűleg maguk a rendezők jelenthették be a maguk módján. A Russo testvérek nagy szokása, hogy a közösségi médián keresztül csepegtetnek érdekesebbnél érdekesebb képeket a forgatás különböző helyszíneiről. Most sem voltak restek és megosztottak egy képet ami arra enged következtetni, hogy bizony leforgott a gigászi film.

A páros ugye a két Bosszúállók-filmre  (a Végtelen háború, a cím nélküli 4.rész) szerződtek le. Nos, ha úgy értelmezzük az első elkészült, akkor jöhet az utómunka és ha minden igaz a Comic-Con-on az ott lévők láthatnak is egy kedvcsinálót. Reméljük hamar kipihenik az Végtelen háború fáradalmait és neki is látnak a Bosszúállók 4. forgatásának ami szintén fél évig fog tartani.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. árpilis 26-án kerül a hazai mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Szarka Roland

A Marvel tisztázta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után mi történt a Végtelen Kövekkel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat