Befejeződött a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása?

Russo testvérek a két Bosszúállók-filmből egyet, az Infinity Wart kipipálták, most a Bosszúállók 4.-en a sor. Érkezik az első teaser?

Russo testvérek a két Bosszúállók-filmből egyet, az Infinity Wart kipipálták, most a Bosszúállók 4.-en a sor. Érkezik az első teaser?

Gyakorlatilag már fél éve, hogy megkezdődött a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy ez a folyamat a végéhez érkezett. Az elmúlt hetekben több színész is nyilatkozta már, hogy végzett a felvételeivel és most valószínűleg maguk a rendezők jelenthették be a maguk módján. A Russo testvérek nagy szokása, hogy a közösségi médián keresztül csepegtetnek érdekesebbnél érdekesebb képeket a forgatás különböző helyszíneiről. Most sem voltak restek és megosztottak egy képet ami arra enged következtetni, hogy bizony leforgott a gigászi film.

A páros ugye a két Bosszúállók-filmre  (a Végtelen háború, a cím nélküli 4.rész) szerződtek le. Nos, ha úgy értelmezzük az első elkészült, akkor jöhet az utómunka és ha minden igaz a Comic-Con-on az ott lévők láthatnak is egy kedvcsinálót. Reméljük hamar kipihenik az Végtelen háború fáradalmait és neki is látnak a Bosszúállók 4. forgatásának ami szintén fél évig fog tartani.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. árpilis 26-án kerül a hazai mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A Bosszúállók, Thor, Fekete Párduc és még Thanos is ott van a D23 expón

Next Article

[D23] Így fognak kinézni a Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplői [SPOILER]

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!