Főoldal Filmek Kylo Rent alakító Adam Driver még visszatérhet egy készülő Star Wars-filmben?
Filmek

Kylo Rent alakító Adam Driver még visszatérhet egy készülő Star Wars-filmben?

Kylo Ren története véget ért, de Ben Solo még ott lehet Rey mellett?

377
Klyo Ren

Adam Driver a Star Wars-folytatástrilógiával került a középpontba, de vajon újra eljátszhatja Kylo Ren szerepét a Lucasfilm valamelyik készülő filmjében vagy tévésorozatában? A Star Wars: Skywalker kora bemutatója óta mennek találgatások, mit tartogat a franchise az új szereplőkre még. Nos, a színész most világossá tette, hogy mit gondol a visszatéréséről.

Adam Driver mesteri munkát végzett Kylo Ren szerepében. Sok kritika érheti a Disney irányítása alatt készült filmeket, de senki nem kérdőjelezheti meg Driver nagyszerű alakítását, amit még lenyűgözőbbé tesz az a tény, hogy J.J. Abrams és Rian Johnson ellentétes kreatív elképzeléseivel kellett megküzdenie a forgatásokon.

Han Solo és Leia Organa fia úgy tűnt, hogy teljesen átállt a sötét oldalra, amikor Az ébredő Erő utolsó felvonásában megölte az apját. Johnson ezt azzal tetézte Az utolsó Jedikben, hogy Snoke halála után ő lett az Első Rend új legfőbb vezetője. Az író-rendező még ennél is tovább ment, és felvezetette azt, hogy Kylo Ren és Rey (Daisy Ridley) között romantikus érzelem van kibontakozóban.

Mire megérkezett a Skywalker kora, a Lucasfilm kétségbeesetten próbált a rajongók kedvében járni, és Abrams számára ez egyet jelentett azzal, hogy Ben Solót hősként kell beállítani. Utólag kiderült, hogy az eredeti tervben nem ez szerepelt, Ben Solo soha nem tért volna meg, és ezt menetközben írták át.

Mivel Daisy Ridley 15 évvel a Skywalker-saga befejezése után játszódó filmben visszatér a messzi-messzi galaxisba, felmerült, hogy Driver gonosztevőből lett hőse valahogyan szerepet kaphat a történetben.

A Smartless podcast házigazdáinak kérdésére, hogy visszatér-e Kylo Ren szerepében, a színész így válaszolt: “Csinálnak dolgokat, de nem velem. Nem csinálok több [Star Wars-filmet]”. Amikor rákérdeztek, hogy ez azért van, mert a karaktere története befejeződött, Driver megerősítette, hogy erről van szó.

Bár Driver rövid válaszai csalódást fognak okozni néhány rajongónak, de valahol érthető, hogy szeretne továbblépni és kilépni ebből a szerepből. Sokan a franchise csapdájában találták magukat, gondoljunk csak Ridley esetére, aki a szerepe után nem kapott munkát, de Mark Hamillt is felhozhatnánk példaként az eredeti trilógiából. Nehéz, nagyon nehéz ma megfelelni a rajongóknak, gyakorlatilag nem lehet, és ez elrettentő példa nemcsak a színészek, de rendezők számára is.

Kylo Ren
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

4 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.