Kumail Nanjiani

Kumail Nanjiani nagyon érdekes dolgot árult el az Örökkévalókkal kapcsolatban

Egy nemrég podcast adásban Kumail Nanjiani arról beszélt, hogy a csapatot nem a Földön hozták létre, hanem évezredekkel korábban Az Égiek küldték őket a Földre.

Egy nemrég podcast adásban Kumail Nanjiani arról beszélt, hogy a csapatot nem a Földön hozták létre, hanem évezredekkel korábban Az Égiek küldték őket a Földre.

A Marvel Moziverzum gyökeres változáson esik át az elkövetkező években, hiszen a megszeretett hőseink egy részének búcsút intettünk a Bosszúállók: Végjáték eseményei után, viszont sok új szereplővel is gazdagodik majd az univerzum. A 4. fázis alighanem egyik legkülönlegesebb produktuma a novemberben érkező Örökkévalók lesz, ami több szempontból is kilóg a sorból.

A Disney meglehetősen szűkszavú a filmmel kapcsolatban, kevés információt osztott meg a történetről, mindössze annyit, hogy egy kozmikus utazásként írta le. Néhány koncepciós tervet már bemutattak, és több forgatási kép is kiszivárgott, de előzetesről még csak hallani sem lehet. A napokban azonban Kumail Nanjiani egy internetes podcast adásban beszélt a karakterekről, és meglepő részletre derült fény.

Az Übergáz és a Központi hírszerzés színésze korábban másra is utalást tett, hogy Kingo nevű karaktere valójában egy bollywoodi filmsztár, és hogy mennyire nagy kihívást jelentett számára a táncórákon való részvétel. De Chloé Zhao rendezőről is csak dicsérő szavakat mondott:

Emlékszem az első alkalomra, amikor először mentem próbára, besétáltam, és ott voltak ezek a dél-ázsiai emberek… Annyira meghatódtam. Olyan volt, mint ’ó istenem, [a Marvel Moziverzumban] egyikünk sem került be egy jelenetbe.Kumail Nanjiani

Ez megerősítette most azt a hírt, amiről egy jó ideje beszélnek, hogy látunk majd múltbéli cselekményeket is a filmben – az ősi Babilon város maradványát is látták forgatási képeken – , miszerint az ősi hősök csapatát a Földre küldték, nem pedig itt teremtették őket Az Égiek.

Az Örökkévalók kozmikus utazását 2020. november 6-án mutatják be.

Total
1
Shares
Previous Article
James Wan

Az Aquaman rendezője, James Wan egy titokzatos szörnyfilmen dolgozik a Universal stúdióval

Next Article
Loki

Kiszúrták Sophia Di Martino titokzatos karakterét a Loki Disney+ sorozat forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!