Főoldal Filmek Kumail Nanjiani nagyon érdekes dolgot árult el az Örökkévalókkal kapcsolatban
Filmek

Kumail Nanjiani nagyon érdekes dolgot árult el az Örökkévalókkal kapcsolatban

Egy nemrég podcast adásban Kumail Nanjiani arról beszélt, hogy a csapatot nem a Földön hozták létre, hanem évezredekkel korábban Az Égiek küldték őket a Földre.

761
Kumail Nanjiani

Egy nemrég podcast adásban Kumail Nanjiani arról beszélt, hogy a csapatot nem a Földön hozták létre, hanem évezredekkel korábban Az Égiek küldték őket a Földre.

A Marvel Moziverzum gyökeres változáson esik át az elkövetkező években, hiszen a megszeretett hőseink egy részének búcsút intettünk a Bosszúállók: Végjáték eseményei után, viszont sok új szereplővel is gazdagodik majd az univerzum. A 4. fázis alighanem egyik legkülönlegesebb produktuma a novemberben érkező Örökkévalók lesz, ami több szempontból is kilóg a sorból.

A Disney meglehetősen szűkszavú a filmmel kapcsolatban, kevés információt osztott meg a történetről, mindössze annyit, hogy egy kozmikus utazásként írta le. Néhány koncepciós tervet már bemutattak, és több forgatási kép is kiszivárgott, de előzetesről még csak hallani sem lehet. A napokban azonban Kumail Nanjiani egy internetes podcast adásban beszélt a karakterekről, és meglepő részletre derült fény.

Az Übergáz és a Központi hírszerzés színésze korábban másra is utalást tett, hogy Kingo nevű karaktere valójában egy bollywoodi filmsztár, és hogy mennyire nagy kihívást jelentett számára a táncórákon való részvétel. De Chloé Zhao rendezőről is csak dicsérő szavakat mondott:

Emlékszem az első alkalomra, amikor először mentem próbára, besétáltam, és ott voltak ezek a dél-ázsiai emberek… Annyira meghatódtam. Olyan volt, mint ’ó istenem, [a Marvel Moziverzumban] egyikünk sem került be egy jelenetbe.

Kumail Nanjiani

Ez megerősítette most azt a hírt, amiről egy jó ideje beszélnek, hogy látunk majd múltbéli cselekményeket is a filmben – az ősi Babilon város maradványát is látták forgatási képeken – , miszerint az ősi hősök csapatát a Földre küldték, nem pedig itt teremtették őket Az Égiek.

Az Örökkévalók kozmikus utazását 2020. november 6-án mutatják be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.