Wide Screen
Image default
Filmek

Közel 160 oldalas lett Matt Reeves The Batman forgatókönyve

A legújabb pletyka szerint a The Batman forgatókönyve 160 oldalas lett, és minden bizonnyal az egyik gonosztevő Pingvin lesz.

Ahogy arról a hét elején már beszámoltunk nektek, a Warner Bros. stúdió végre bejelentette, hogy mikor fogják bemutatni Matt Reeves rendezőtől a The Batman-filmet, ám sajnos igaznak bizonyultak az elmúlt hónapok pletykái, miszerint nem Ben Affleck fogja játszani a Sötét lovagot. Most egy másik érdekes részletre hívták fel figyelmünket, mégpedig arra, hogy egészen terjedelmes forgatókönyvet kapott a film, hiszen 160 oldalt számlál a szkript, ami akár egy háromórás filmet is eredményezhet 2021. június 25-én. Ugyanakkor elképzelhető, hogy Reeves ezen még változtatni fog, csökkenteni fog az oldalak számán, és még más módosításokat is végrehajt a történeten, mielőtt elkezdődik a forgatás.

Most egy másik beszámoló szerint Josh Gad nagyon közel került ahhoz, hogy valóban ő legyen Pingvin a filmben, amire már évek óta ácsingózik a színész. Ugyan még mindig nem tudjuk, hogy kik lesznek a The Batman gonosztevői, de Batmannek nem lesz könnyű dolga, mert egy seregnyi ellenlábassal akad összetűzésbe, ellentétben az eredeti tervekkel, ahol Deathstroke nehezítette volna meg a Sötét lovag dolgát. Matt Reeves a The Batman noir hangvétel mellett semmit sem árult el a filmről, de természetesen szó nélkül ő sem ment el pletykák mellett, múlt évben így reagált a Josh Gad-féle pletykákra:

Imádom Josh Gadot, Jó barátok vagyunk.

Amit eddig tudunk a filmről, hogy nem Ben Affleck játssza a főszerepet, helyére egy fiatalabb színészt keresnek; Deathstroke nem valószínű, hogy szerepelni fog a filmben, bár Joe Manganiello és a rajongók rendkívül szeretnék, ha Batman egyik legnagyobb nemezise visszatérne Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenetéből, viszont helyette egy galériára elegendő gonosztevőt kapunk a The Batmanba. Hamarosan kezdődik a szereplőválogatás, így várhatóan rövidesen az is világossá válik, hogy mely karakterek kapnak szerepet benne.

Még több a témában...

Elkészült a The Batman forgatókönyve, a Warner Bros. és Ben Affleck is elégedett

Ben Affleck nem csak a rendezői székét, hanem a szerepét is dobhatja

Kévés Bence Mihály

Az Aquaman előkészülete már novemberben elkezdődik

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább