Wide Screen
Image default
Filmek

Közel 160 oldalas lett Matt Reeves The Batman forgatókönyve

A legújabb pletyka szerint a The Batman forgatókönyve 160 oldalas lett, és minden bizonnyal az egyik gonosztevő Pingvin lesz.

Ahogy arról a hét elején már beszámoltunk nektek, a Warner Bros. stúdió végre bejelentette, hogy mikor fogják bemutatni Matt Reeves rendezőtől a The Batman-filmet, ám sajnos igaznak bizonyultak az elmúlt hónapok pletykái, miszerint nem Ben Affleck fogja játszani a Sötét lovagot. Most egy másik érdekes részletre hívták fel figyelmünket, mégpedig arra, hogy egészen terjedelmes forgatókönyvet kapott a film, hiszen 160 oldalt számlál a szkript, ami akár egy háromórás filmet is eredményezhet 2021. június 25-én. Ugyanakkor elképzelhető, hogy Reeves ezen még változtatni fog, csökkenteni fog az oldalak számán, és még más módosításokat is végrehajt a történeten, mielőtt elkezdődik a forgatás.

Most egy másik beszámoló szerint Josh Gad nagyon közel került ahhoz, hogy valóban ő legyen Pingvin a filmben, amire már évek óta ácsingózik a színész. Ugyan még mindig nem tudjuk, hogy kik lesznek a The Batman gonosztevői, de Batmannek nem lesz könnyű dolga, mert egy seregnyi ellenlábassal akad összetűzésbe, ellentétben az eredeti tervekkel, ahol Deathstroke nehezítette volna meg a Sötét lovag dolgát. Matt Reeves a The Batman noir hangvétel mellett semmit sem árult el a filmről, de természetesen szó nélkül ő sem ment el pletykák mellett, múlt évben így reagált a Josh Gad-féle pletykákra:

Imádom Josh Gadot, Jó barátok vagyunk.

Amit eddig tudunk a filmről, hogy nem Ben Affleck játssza a főszerepet, helyére egy fiatalabb színészt keresnek; Deathstroke nem valószínű, hogy szerepelni fog a filmben, bár Joe Manganiello és a rajongók rendkívül szeretnék, ha Batman egyik legnagyobb nemezise visszatérne Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenetéből, viszont helyette egy galériára elegendő gonosztevőt kapunk a The Batmanba. Hamarosan kezdődik a szereplőválogatás, így várhatóan rövidesen az is világossá válik, hogy mely karakterek kapnak szerepet benne.

Még több a témában...

Elkészült a Joker és Harley Quinn közös film forgatókönyve

Kévés Bence Mihály

Brutális lett az Aquaman utolsó előzetese

Kévés Bence Mihály

James Gunn teljes egészében egy Suicide Squad rebooton dolgozik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább