x
Close


Közelgő események

Filmek

Korábban nem látott képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból

A Marvel Studiosnak hála olyan képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból, amiket eddig nem osztottak meg a rajongókkal.

Korábban nem látott képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból
  • Publishedjúlius 27, 2019

A Marvel Studiosnak hála olyan képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból, amiket eddig nem osztottak meg a rajongókkal.

Három nap, mindössze ennyi választja el a rajongókat, hogy az otthon meghittségében újra és újra megnézzük a Bosszúállók: Végjátékot, ugyanis július 30-án fog megjelenni a Marvel Moziverzum grandiózus felvonása digitális kiadásban, majd augusztus 13-án már lemezes kópiában is megvásárolható lesz Tony Stark haláltusája az univerzumért.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A USA Today kora reggel már közzétett egy kivágott jelenetet a filmből, melyben a Bosszúállók tiszteletüket fejezik kis az elesett Vasember előtt a Végjáték fináléjában, amit most újabb képek követtek, amelyek közül egyesek nem kaptak helyet a Bosszúállók: Végjáték egyik mozis kiadásában sem.

A galériában fellelhető képek kétségtelenül a film kiemelt pillanatait elevenítik fel újra, köztük a végső csata képsorait ábrázolják; ahogy Thanos felveszi a nano Végtelen Kesztyűt; mikor Professzor Hulk és végül Tony is csettint egyet; ahogy 2012-ben a két Amerika Kapitány egymásnak feszül; a kövér Thort; ahogy a Thanos csatahajója, a Szentély II megtámadja a Bosszúállókat; Clint Barton és Natasha szomorú pillanatát a Vormirra érkezvén; de Steve Rogers és Peggy találkozását is megtaláljuk a képek között.

A Végjátékkal egy 10 éves ciklus került lezárásra a Marvel Moziverzum életében, de az élet nem áll meg, ugyanis a Marvel Studios már a következő 4. és 5. fázison filmjein dolgozik, mint megtudtuk múlt héten a San Diego-i Comic-Conon. A következő film, amit bemutat a Marvel Studios, az a Budapest utcáin is forgatott Fekete Özvegy-film lesz 2020. május 1-jén.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.