Wide Screen
Image default
Filmek

Korábban nem látott képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból

A Marvel Studiosnak hála olyan képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból, amiket eddig nem osztottak meg a rajongókkal.

Három nap, mindössze ennyi választja el a rajongókat, hogy az otthon meghittségében újra és újra megnézzük a Bosszúállók: Végjátékot, ugyanis július 30-án fog megjelenni a Marvel Moziverzum grandiózus felvonása digitális kiadásban, majd augusztus 13-án már lemezes kópiában is megvásárolható lesz Tony Stark haláltusája az univerzumért.

A USA Today kora reggel már közzétett egy kivágott jelenetet a filmből, melyben a Bosszúállók tiszteletüket fejezik kis az elesett Vasember előtt a Végjáték fináléjában, amit most újabb képek követtek, amelyek közül egyesek nem kaptak helyet a Bosszúállók: Végjáték egyik mozis kiadásában sem.

A galériában fellelhető képek kétségtelenül a film kiemelt pillanatait elevenítik fel újra, köztük a végső csata képsorait ábrázolják; ahogy Thanos felveszi a nano Végtelen Kesztyűt; mikor Professzor Hulk és végül Tony is csettint egyet; ahogy 2012-ben a két Amerika Kapitány egymásnak feszül; a kövér Thort; ahogy a Thanos csatahajója, a Szentély II megtámadja a Bosszúállókat; Clint Barton és Natasha szomorú pillanatát a Vormirra érkezvén; de Steve Rogers és Peggy találkozását is megtaláljuk a képek között.

A Végjátékkal egy 10 éves ciklus került lezárásra a Marvel Moziverzum életében, de az élet nem áll meg, ugyanis a Marvel Studios már a következő 4. és 5. fázison filmjein dolgozik, mint megtudtuk múlt héten a San Diego-i Comic-Conon. A következő film, amit bemutat a Marvel Studios, az a Budapest utcáin is forgatott Fekete Özvegy-film lesz 2020. május 1-jén.

Még több a témában...

Tessa Thompson szerint a Fekete Özvegy-film “annyira izgalmas”

Kévés Bence Mihály

Miles Moralest fogja követni az új Pókember rajzfilm?

Robert Downey Jr. már az Ultron kora bemutatója előtt utalt a Végjátékra

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább