Főoldal Filmek Garantáltan könnyezni fogsz a Bosszúállók: Végjáték kivágott jelenetétől
Filmek

Garantáltan könnyezni fogsz a Bosszúállók: Végjáték kivágott jelenetétől

A Bosszúállók: Végjáték egyik törölt jelenetében a Föld legnagyobb hősei tiszteletüket fejezik ki Tony Stark előtt, aki feláldozta magát az univerzumért.

452
Vasember

A Bosszúállók: Végjáték egyik törölt jelenetében a Föld legnagyobb hősei tiszteletüket fejezik ki Tony Stark előtt, aki feláldozta magát az univerzumért.

Már csak napok választanak el bennünket, hogy kezünkbe vegyünk a Bosszúállók: Végjáték kópiáit, ugyanis a Marvel Moziverzum grandiózus fináléja hamarosan megjelenik lemezes kiadásban is, de még előtte július 30-án digitális formában válik elérhetővé.

Most azonban az USA Today lapnak köszönhetően láthatunk egy extra tartalmat a Blu-ray kiadásból, amin a Bosszúállók tiszteletüket fejezik ki a csatában elesett Tony Stark (Robert Downey Jr.) előtt.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Anthony Russo”]Ez egy gyönyörű jelenet élő színészjátékkal, amit Tony Stark temetése előtt forgattunk. A temetéses jelenet végül rezonánsabbá és érzelmesebb jelenetnek bizonyult számunkra.[/penci_blockquote]

A felvételen látható jelenet valóban hasonló a temetésen látott képsorokkal, így érthető, hogy a Russo testvérek miért döntöttek végül a másik mellett, de szerencsére ezt sem dobták ki, mert a jövő hónapban megjelenő kiadás sok extra tartalma mellett ezt is újra megnézhetjük majd. Továbbá a most bemutatott jelenet azt is megerősítette, hogy a gonosz Gamora valóban túlélte Stark csettintését a filmben, tehát vele még találkozni fogunk a jövőben.

A Bosszúállók: Végjáték digitálisan július 30-án válik elérhetővé, míg a lemezes kiadásra egészen augusztus 13-áig kell várniuk a rajongóknak.

Bosszúállók: Végjáték

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...