Wide Screen
Image default
Filmek

Garantáltan könnyezni fogsz a Bosszúállók: Végjáték kivágott jelenetétől

A Bosszúállók: Végjáték egyik törölt jelenetében a Föld legnagyobb hősei tiszteletüket fejezik ki Tony Stark előtt, aki feláldozta magát az univerzumért.

Már csak napok választanak el bennünket, hogy kezünkbe vegyünk a Bosszúállók: Végjáték kópiáit, ugyanis a Marvel Moziverzum grandiózus fináléja hamarosan megjelenik lemezes kiadásban is, de még előtte július 30-án digitális formában válik elérhetővé.

Most azonban az USA Today lapnak köszönhetően láthatunk egy extra tartalmat a Blu-ray kiadásból, amin a Bosszúállók tiszteletüket fejezik ki a csatában elesett Tony Stark (Robert Downey Jr.) előtt.

Ez egy gyönyörű jelenet élő színészjátékkal, amit Tony Stark temetése előtt forgattunk. A temetéses jelenet végül rezonánsabbá és érzelmesebb jelenetnek bizonyult számunkra.

Anthony Russo

A felvételen látható jelenet valóban hasonló a temetésen látott képsorokkal, így érthető, hogy a Russo testvérek miért döntöttek végül a másik mellett, de szerencsére ezt sem dobták ki, mert a jövő hónapban megjelenő kiadás sok extra tartalma mellett ezt is újra megnézhetjük majd. Továbbá a most bemutatott jelenet azt is megerősítette, hogy a gonosz Gamora valóban túlélte Stark csettintését a filmben, tehát vele még találkozni fogunk a jövőben.

A Bosszúállók: Végjáték digitálisan július 30-án válik elérhetővé, míg a lemezes kiadásra egészen augusztus 13-áig kell várniuk a rajongóknak.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy-film egy családi dráma lesz

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat