Vasember

Garantáltan könnyezni fogsz a Bosszúállók: Végjáték kivágott jelenetétől

A Bosszúállók: Végjáték egyik törölt jelenetében a Föld legnagyobb hősei tiszteletüket fejezik ki Tony Stark előtt, aki feláldozta magát az univerzumért.

A Bosszúállók: Végjáték egyik törölt jelenetében a Föld legnagyobb hősei tiszteletüket fejezik ki Tony Stark előtt, aki feláldozta magát az univerzumért.

Már csak napok választanak el bennünket, hogy kezünkbe vegyünk a Bosszúállók: Végjáték kópiáit, ugyanis a Marvel Moziverzum grandiózus fináléja hamarosan megjelenik lemezes kiadásban is, de még előtte július 30-án digitális formában válik elérhetővé.

Most azonban az USA Today lapnak köszönhetően láthatunk egy extra tartalmat a Blu-ray kiadásból, amin a Bosszúállók tiszteletüket fejezik ki a csatában elesett Tony Stark (Robert Downey Jr.) előtt.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Anthony Russo”]Ez egy gyönyörű jelenet élő színészjátékkal, amit Tony Stark temetése előtt forgattunk. A temetéses jelenet végül rezonánsabbá és érzelmesebb jelenetnek bizonyult számunkra.[/penci_blockquote]

A felvételen látható jelenet valóban hasonló a temetésen látott képsorokkal, így érthető, hogy a Russo testvérek miért döntöttek végül a másik mellett, de szerencsére ezt sem dobták ki, mert a jövő hónapban megjelenő kiadás sok extra tartalma mellett ezt is újra megnézhetjük majd. Továbbá a most bemutatott jelenet azt is megerősítette, hogy a gonosz Gamora valóban túlélte Stark csettintését a filmben, tehát vele még találkozni fogunk a jövőben.

A Bosszúállók: Végjáték digitálisan július 30-án válik elérhetővé, míg a lemezes kiadásra egészen augusztus 13-áig kell várniuk a rajongóknak.

Bosszúállók: Végjáték

Total
9
Shares
Previous Article
Superman

Henry Cavill továbbra is nyitott egy Superman folytatásra

Next Article

Megvannak a FIFA 20 borítóinak sztárjai!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!